Oo süper bu B850 Tomahawk'da var değil mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
Bu yok, X870 Toma'da vardı, sabah akşam izlerdim bu ekrandaki hata kodlarını Beta BIOS maruziyeti yüzünden, sonrasında düzeldi, 6 ay bekleyince 15 Beta BIOS süreci son buldu. Sen bunlarla uğraşmayacaksın tabi ki, hepsi mazide kaldı.
Bu yok, X870 TOMA'da vardı, sabah akşam izlerdim bu ekrandaki hata kodlarını beta BIOS maruziyeti yüzünden, sonrasında düzeldi, 6 ay bekleyince 15 beta BIOS süreci son buldu. Sen bunlarla uğraşmayacaksın tabii ki, hepsi mazide kaldı.
Anladımm hocam sağ ol.
Bu yok, X870 TOMA'da vardı, sabah akşam izlerdim bu ekrandaki hata kodlarını beta BIOS maruziyeti yüzünden, sonrasında düzeldi, 6 ay bekleyince 15 beta BIOS süreci son buldu. Sen bunlarla uğraşmayacaksın tabii ki, hepsi mazide kaldı.
Hocam 15k TL yede ASUS ROG B850F var. Sence Tomahawk yerine 1. 000 TL ekleyem mi?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Anladımm hocam sağ ol.
Hocam 15k TL yede ASUS ROG B850F var. Sence Tomahawk yerine 1. 000 TL ekleyem mi?
Almak istersen bunu al, şu anda indirime girdi, vade farksız 9 taksit de var.
X670e çipset, ya da B650 Tomahawk Wi-Fi alabilirsin, o da çok iyidir. B850 şart değil senin için.
Bunlar indirimdeyken kaçırma, Hepsiburada satıcılı, %5 indirim + 9 ay vade farksız taksit. @loewry
Almak istersen bunu al, şu anda indirime girdi, vade farksız 9 taksit de var.
X670e çipset, ya da B650 Tomahawk Wi-Fi alabilirsin, o da çok iyidir. B850 şart değil senin için.
Bunlar indirimdeyken kaçırma, Hepsiburada satıcılı, %5 indirim + 9 ay vade farksız taksit. @loewry
Almışken B850 olsun gen 5 ileriye dönük iyi olur. MSI'lar arızalı diyorlar bir sorun yaşar mıyım?
- Makaleler
- 1
Bu X670E kaçırma, GEN5'miş bu, baktım.Almışken B850 olsun gen 5 ileriye dönük iyi olur. MSI'lar arızalı diyorlar bir sorun yaşar mıyım?
Bitirirler bunun stoğunu, 10K'ya çok iyi fiyatı var.
Yok yaşamazsın, düzelttiler sıkıntıları. Son BIOS güncelliceksin sadece.Almışken B850 olsun gen 5 ileriye dönük iyi olur. MSI'lar arızalı diyorlar bir sorun yaşar mıyım?
Hocam b850 niye okadar pahalı ozamanBu X670E kaçırma, GEN5'miş bu, baktım.
Bitirirler bunun stoğunu, 10K'ya çok iyi fiyatı var.
- Makaleler
- 1
Bizim gibileri söğüşlemek için, başka açıklaması yok. Ben de 16K verdim aldım boş yere 10K'lık kartı.
Bu X670e kaçırma, gen5'miş bu, baktım.
Bitirirler bunun stokunu, 10K'ye çok iyi fiyatı var.
Yok yaşamazsın, düzelttiler sıkıntıları. Son BIOS güncelleceksin sadece.
Hocam indirimsiz fiyatı da 12K zaten benim için çok da önemli bir fırsat değil ben direkt Tomahawk segmentinde bir şey arıyorum.
Bizim gibileri söğüşlemek için, başka açıklaması yok. Ben de 16k verdim aldım boş yere 10K'lık kartı.
13.5k ya Tomahawk alayım geçeyim ya bunun sonu yok gibi. 15'e ROG var onu alayım desem 16 ya X870 Tomahawk var
- Makaleler
- 1
Hocam indirimsiz fiyatı da 12K zaten benim için çok da önemli bir fırsat değil ben direkt Tomahawk segmentinde bir şey arıyorum.
Bu X670e gen5 işte, Tomahawk segmentinde. Ne eksiği var ondan senin için, karşılaştır özelliklerini. USB4, Type-C, Wi-Fi 7 önemli değil ki senin için. Ekstra para verme.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-