Benimki biraz takıntı oldu. Almışken ROG falan alayım dedim zevk işi biraz da. Bunun sonu yok sende biliyorsun. Bir zaman sonra da ekran kartı için konu açarım herhalde🤣

Bir arkadaş yine gece gelir vatana indirim dedi 14200e düşer yani. Direkt arkama bakmadan alayım mı?
ROG B850-F için diyorsun değil mi, aslında ederi 12 falan o kartın, öyle de satılıyordu, çok zam geldi bu parçalara, dolar 50 falan oldu sanırım, ondandır :D Almaktan başka çaren yok, marka takıntın var. Ancak öyle rahat edersin. Yoksa hep pişmanlık duyarsın.

Tomahawk ve ROG'a bak, hangisi girerse al önce, çok düşünmen gerekmez açıkçası. @loewry

ROG B850-F için diyorsun değil mi, aslında ederi 12 falan o kartın, öyle de satılıyordu, çok zam geldi bu parçalara, dolar 50 falan oldu sanırım, ondandır :D almaktan başka çaren yok, marka takıntın var. Ancak öyle rahat edersin. Yoksa hep pişmanlık duyarsın.

Tomahawk ve ROG'a bak, hangisi girerse al önce, çok düşünmen gerekmez açıkçası. @loewry

Ulan ya Hepsiburada 500TL kuponumda var. Şu an onu kullan deyince X870e TOMA 15.900TL bir de sepette%5 gelse neredeyse 14900e denk geliyordu, bir daha gelir mi ki.

Ulan ya Hepsiburada 500TL kuponumda var. Şu an onu kullan deyince X870e TOMA 15.900TL bir de sepette%5 gelse neredeyse 14900e denk geliyordu, bir daha gelir mi ki.
Niye %5 indirimi çektiler, onu da tam anlayamadım. 1 gün süren indirim mi olur ya. Bence illa tekrar gelir, saçma olur diğer türlü.

Niye %5 indirimi çektiler, onu da tam anlayamadım. 1 gün süren indirim mi olur ya. Bence illa tekrar gelir, saçma olur diğer türlü.

Umarım bugün gelir gelmezse ROG'u alır geçerim. 15900TL veremem X870e TOMA'ya. Aslında kartımda 16k var tam ama kıyamıyorum bir tık🤣. İndirime girip 14900e düşse hemen alırım Hepsiburada satıcılı bir de. Geceye kadar gelmezse gece ROG'u alırım. 16k verilmez bence TOMA'ya şimdi indirimsizken.

Dosya Ekleri

• IMG_8238.webp
    IMG_8238.webp
    363,4 KB · Görüntüleme: 38
Umarım bugün gelir gelmezse ROG'u alır geçerim. 15900TL veremem X870e TOMA'ya. Aslında kartımda 16k var tam ama kıyamıyorum bir tık🤣. İndirime girip 14900e düşse hemen alırım Hepsiburada satıcılı bir de. Geceye kadar gelmezse gece ROG'u alırım. 16k verilmez bence TOMA'ya şimdi indirimsizken.
Bu fiyatlar bu kartlara fazla aslında hep, ülkemizde erişim zor bu parçalara. Bir de gerek yok tabi, orası ayrı. Marka/model takıntın olmasa 8K-10K civarına çoktan kapatırdın. Almışken en iyisini alayım kafasında olduğun için böyle oluyor. Yoksa 2 kat para verdiğin için kasanın içinde yatıyor çoğu ekstra özellik, fazlar, fazladan m2 ve usb portları işte.

ROG'lar falan da 2K-3K zam yemiş son birkaç ay içinde dediğim gibi @loewry Gereksiz bir pahalılık mevcut şu anda. Geçen aylardaki indirimlerde çok daha güzel fiyatlara alabiliyordun, bakıyorsun dolar da aynı. Bizim esnaf neler yaptı acaba yine.

Bu fiyatlar bu kartlara fazla aslında hep, ülkemizde erişim zor bu parçalara. Bir de gerek yok tabii, orası ayrı. Marka/model takıntın olmasa 8K-10k civarına çoktan kapatırdın. Almışken en iyisini alayım kafasında olduğun için böyle oluyor. Yoksa 2 kat para verdiğin için kasanın içinde yatıyor çoğu ekstra özellik, fazlar, fazladan M.2 ve USB portları işte.

Ya aslında 9500e B850M Plus TUF alır geçerdim ama üst segment olsun istedim, bir de anakart bir daha değişmem zaten. En az 3-4 sene böyle devam. AM6 anca gelir 4 seneye TR piyasasına. O zaman satar AM6 geçerim.

Bu fiyatlar bu kartlara fazla aslında hep, ülkemizde erişim zor bu parçalara. Bir de gerek yok tabii, orası ayrı. Marka/model takıntın olmasa 8K-10k civarına çoktan kapatırdın. Almışken en iyisini alayım kafasında olduğun için böyle oluyor. Yoksa 2 kat para verdiğin için kasanın içinde yatıyor çoğu ekstra özellik, fazlar, fazladan M.2 ve USB portları işte.

ROG'lar falan da 2K-3K zam yemiş son birkaç ay içinde dediğim gibi @loewry gereksiz bir pahalılık mevcut şu anda. Geçen aylardaki indirimlerde çok daha güzel fiyatlara alabiliyordun, bakıyorsun dolar da aynı. Bizim esnaf neler yaptı acaba yine.

😔😔

Ya aslında 9500e B850M Plus TUF alır geçerdim ama üst segment olsun istedim, bir de anakart bir daha değişmem zaten. En az 3-4 sene böyle devam. AM6 anca gelir 4 seneye TR piyasasına. O zaman satar AM6 geçerim.

😔😔
ASUS iyidir, bugün girerse Vatan'da al, hangisi önce girerse onu alırsın, çok da acele etmene gerek yok, daha zamlanmaz bu parçalar bu aralar, zaten zamlı halleri bu. Parçalar kaçmıyor yani, bugün girmezse birkaç gün sonra girecektir. Hangisi önce girerse al gitsin.

ASUS iyidir, bugün girerse Vatan'da al, hangisi önce girerse onu alırsın, çok da acele etmene gerek yok, daha zamlanmaz bu parçalar bu aralar, zaten zamlı halleri bu. Parçalar kaçmıyor yani, bugün girmezse birkaç gün sonra girecektir. Hangisi önce girerse al gitsin.

Öyle yapacağım hocam 14200'e ROG alırsam iyi olur. Kafam ondan yana ama tabii ki o fiyattan alırsam öyle. 15.5k verip ROG alana kadar X870e TOMA alırım şahsen 16ya.

Öyle yapacağım hocam 14200'e ROG alırsam iyi olur. Kafam ondan yana ama tabii ki o fiyattan alırsam öyle. 15.5k verip ROG alana kadar X870e TOMA alırım şahsen 16ya.

@20424 hocam siz ne düşünüyorsunuz, 14K B850F ROG varken 16k verip X870e Tomahawk almaya gerek var mı?

Son düzenleme:
@loewry Az daha anakart üzerine düşünürsen senin sonun A620M'de falan bitecek, hadi hayırlısı :D

Diğer kişilerin de görüşlerini al, benim pilim tükendi anakart konusunda. Zaten dediğim gibi ihtiyaç dışı bu modeller, sadece marka/model takıntısı olduğu için 15K bandına çıkıyorsun. Yoksa hiç anlamı yok.

Senin en azından Q-Code takıntın yok değil mi, sağ üstte 88 yazan? @loewry Eğer o takıntı varsa fiyat daha da artıyor.

@loewry Bir ara diğer konuyu da ziyaret et, o arkadaşımızın da 88 takıntısı var, bir türlü aşamadım. Bence ikiniz aynı kartı alın, indirim uygularlar diye düşünüyorum.