Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Yakin fiyattalarsa Tomahawk, cok fark varsa ucuz olan.Peki hangisi daha mantıklı AORUS mu Tomahawk mı? Oyun için kullanıyorum işlemcimi.
hocam tomahawk b850 daha ucuzYakin fiyattalarsa Tomahawk, cok fark varsa ucuz olan.
@BerkayZ87 @Ayhan Dönmez @20424
- Makaleler
- 1
Benim tercihim Tomahawk'tan yana olurdu eğer bütçe olarak bu civarda isen. Çok güzel kart da X870 Tomahawk zam yemiş, yoksa onu önerecektim. @loewry
ozaman b850 tomahawk mı alayım beyler, x870 diye aorus almaya gerek yok yani hem amazonun kendi satıyor daha rahat ve güvenceliBenim tercihim Tomahawk'tan yana olurdu eğer bütçe olarak bu civarda isen. Çok güzel kart da X870 Tomahawk zam yemiş, yoksa onu önerecektim. @loewry
- Makaleler
- 1
İkisinden de memnun kalırsın da, ilk iş CPU soketteki pinleri kontrol et, video kaydı al hatta ilk açışta, pinler bent-yamuk falan gelirse elinde kanıt olur. Amazon aynı gün değişim sağlar kod ile, işini sağlama al.ozaman b850 tomahawk mı alayım beyler, x870 diye aorus almaya gerek yok yani hem amazonun kendi satıyor daha rahat ve güvenceli
direk bilgisayarcı arkadaşa götüreceğim ona söylerim. b850 tomahawk ozamanİkisinden de memnun kalırsın da, ilk iş CPU soketteki pinleri kontrol et, video kaydı al hatta ilk açışta, pinler bent-yamuk falan gelirse elinde kanıt olur. Amazon aynı gün değişim sağlar kod ile, işini sağlama al.
- Makaleler
- 1
anlamadım hangisi cpu sıcaklığını gösteriyorX870 Tomahawk zam yemese onu önerirdim, ikisi denk kartlar çoğu anlamda. Sadece Q-LED yok, sağ üstteki hata LED'i, 2 tane rakam ve harften oluşan. CPU sıcaklığını gösteriyor Windows'tayken, o özelliği iyi. @loewry
- Makaleler
- 1
Ahan da bu, 88.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-