X870E-E Gaming Wi-Fi anakart Wi-Fi ve Bluetooth sürücüleri yüklenmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neareine
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 59
  • Etiketler Etiketler
    wi-fi

Neareine

Yetkin
Yer
İstanbul
Cihaz
X870E-E Gaming Wifi
Merhaba, iyi sosyaller.

Geçen haftalarda sürücü güncellemelerini kontrol ederken yeni bir güncelleme gördüm. Ancak bunları yükleyemiyorum veya güncelleştiremiyorum.
Aygıt Yöneticisi'nden BT veya Wi-Fi içerisinden sürücü güncelleştir deyip indirdiğim rar dosyasını klasöre çıkartıp seçtiğimde de bir işlem sağlamıyor.
Bunları yüklemem gerekiyor mu?

X870E-E Gaming Wi-Fi
Sürücüler kısmında bunlar yeni görünüyor. Çok fazla araştıramadım, kusura bakmayın arkadaşlar.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Sürücüleri Denetim Masası'ndan kaldırıdın, sistemi yeniden başlatın. Küçük ara yüzlü driverhub programını linkten indirip kurun, sonra tekrar linke giriş yapıp sürücüleri tarama yöntemi ile güncelleyin.

İşlemleri yaptıktan sonra burada yine aynı sürücüleri gösterdi. Sitedeki sürücüleri göstermedi.

İşlemleri yaptıktan sonra burada yine aynı sürücüleri gösterdi. Sitedeki sürücüleri göstermedi.

O zaman aynı işlemi sürücü dosyalarını indirerek yapın, Denetim Masası'ndan tekrar sürücüleri kaldırın, sistemi yeniden başlatın, indirdiğiniz dosyaları Aygıt Yöneticisi üzerinden hedef dosya gösterek güncelleyin. BIOS güncel değilse BIOS güncelleyin bir de sürücüleri Windows sürümüne göre indirdiğinize dikkat edin, Windows 10 ve 11 için sürücü sürümü de fark eder.

Onu da denedim ancak olmadı. Sürücü kurmuyor öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…