Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
XBOX, 25. yıl dönümüne özel sınırlı sayıda üretilen XBOX Series X konsolunu tanıttı! Yeni CEO gerçekten muazzam işler yapıyor; hatta şöyle bir bilgi de vereyim, 2026 Games Showcase'e katılan herkese bu konsolu hediye etti. Phil Spencer'ın yıllardır yapamadığını sadece 4 ayda başardı, umarım böyle devam eder.

1780938392829.webp

Xbox, 25. yıl dönümüne özel sınırlı sayıda üretilen Xbox Series X konsolunu tanıttı! Yeni CEO gerçekten muazzam işler yapıyor; hatta şöyle bir bilgi de vereyim, 2026 Games Showcase'e katılan herkese bu konsolu hediye etti. Phil Spencer'ın yıllardır yapamadığını sadece 4 ayda başardı, umarım böyle devam eder.

Eki Görüntüle 255783

Tasarım olarak Halo Edition OG Xbox'a benzemiş, bence hoş duruyor; lakin sadece bu versiyona özel eski logoyu kullansalar çok hoş olurmuş.

Şu an PlayStation kötü hamleler yaparken Xbox iyi hamleler yapmaya devam ediyor. Çok farkı olmayan konsollar ya, exclusive oyunları oynamış birisinin PlayStation almak için bir nedeni yok mesela.

Yani bence fiyatlara bakınca konsol almanın bir olayı yok gibi geliyor. Arkaya gizleyeceğin en kötü ITX bir sistem ve + gamepad kombinasyonu da Frontend'le konsoldan farksız çok daha uyguna gelebiliyor üstelik güç farkı da bariz oluyor.

Yani bence fiyatlara bakınca konsol almanın bir olayı yok gibi geliyor. Arkaya gizleyeceğin en kötü ITX bir sistem ve + gamepad kombinasyonu da Frontend'le konsoldan farksız çok daha uyguna gelebiliyor üstelik güç farkı da bariz oluyor.
Buna katılmıyorum ya, fiyat olarak hâlâ ucuz konsollar, verdikleri performans gayet kâfi ve konfor işi konsollar genel olarak. Her oyunu rahatlıkla açabilecek bir bilgisayarım var ancak konsoldan oynamanın keyfi gerçekten başka oluyor.

Köy evinde oynadığım TLOU II'nin keyfini hiçbir yerde alamadım mesela ben daha :D

Şu an PlayStation kötü hamleler yaparken Xbox iyi hamleler yapmaya devam ediyor. Çok farkı olmayan konsollar ya, exclusive oyunları oynamış birisinin PlayStation almak için bir nedeni yok mesela.
Hocam, exclusive oynamamış birisi için de hiç cazip değil Xbox. İkisinin de avantaj ve dezavantajları var ama Xbox'un daha fazla dezavantajı var.
PS için yeni oyun duyuruları geliyor az da olsa.
Ben Xbox ve oyun ile ilgili uzun zamandır kayda değer bir şey görmedim.
Bence konsol için en önemli kısım "oyun" olmalı.
Ha PS'de tekelleşmenin getirdiği rahatlık var ama ne yaparsın...

Hocam, exclusive oynamamış birisi için de hiç cazip değil Xbox. İkisinin de avantaj ve dezavantajları var ama Xbox'un daha fazla dezavantajı var.
PS için yeni oyun duyuruları geliyor az da olsa.
Ben Xbox ve oyun ile ilgili uzun zamandır kayda değer bir şey görmedim.
Bence konsol için en önemli kısım "oyun" olmalı.
Ha PS'de tekelleşmenin getirdiği rahatlık var ama ne yaparsın...
Mesajımda bundan bahsettim zaten? PS tarafında exclusive oyunları oynamış birisinin PS kullanması için bir sebep yok. Zaten PS tarafında doğru düzgün özel oyun görmemeye başladık. Onun dışında tüm diğer oyunlar Xbox tarafında var zaten.