2242

Üstün
İnternet'e bağlamaya çalıştım. Ağ'a bağlanıyor. Test ettiğimde hata verdi. Ana ekran görseldeki gibi. CD açık bırakınca bir ekran gelmiyor. Başka türlü nasıl anlarım?
signal-2025-12-05-211459_002 (1).webp

Videodaki gibi yaptım. Sadece bir seçenek doğru çıktı sanırım. Ağ'a bağlanmıyor. Kesin olarak kırık olup olmadığını anlamam gerekiyor. Bize kırık dendi.

Xbox 360 serverları kapatıldı zaten bağlanamazsın. Daha doğrusu bağlanılıyor mu bilmiyorum da ben en son oyuna girememiştim. Bu konsolu kırık kullanmanızı tavsiye ederim bu arada.

Xbox 360 serverları kapatıldı zaten bağlanamazsın. Daha doğrusu bağlanılıyor mu bilmiyorum da ben en son oyuna girememiştim. Bu konsolu kırık kullanmanızı tavsiye ederim bu arada.

Bize kırık dendi. Ben bunu teyit etmek istiyorum. Nasıl ederim? Bir de eğer kırıksa ve bende kırmaya çalışırsam ne olur? Kırık versiyonlar seçildiği zaman performans kaybı oluyor mu? İnternet'te Aurora diye bir şey gördüm. Mesela siz X diye bir program kullanıyorsanız. Arasında fark oluyor mu?

Bize kırık dendi. Ben bunu teyit etmek istiyorum. Nasıl ederim? Bir de eğer kırıksa ve bende kırmaya çalışırsam ne olur? Kırık versiyonlar seçildiği zaman performans kaybı oluyor mu? İnternet'te Aurora diye bir şey gördüm. Mesela siz X diye bir program kullanıyorsanız. Arasında fark oluyor mu?
Bende freestyle 3 vardı. Performans kayıbı olmuyor. Kırık dendiyse kırıktır fazla bilgim yok açıkçası.