Xbox 360 kolu mu alınmalı, yoksa çakma PS4 kolu mu?

Drivefast

Uzman
Merhaba, yarış oyunları oynayacagım. Sızce hangısı daha iyi olur? Titreşim ve tetiklerin farkını bılmıyorum.

Çakma PlayStation 4 kolu plastik ve işe yaramaz, oyuncular için bir çöp. Bence paraya kıyıp orijinal Xbox 360 almak daha iyidir.

1000 ama Xbox 360 düşünüyorum önceden Xbox koluna alıştığım icin.
Birkaç yüz TL çıkarsan 1300-1400 TL bandında EasySMX'in bir kolu olması lazım. Tam modelini hatırlamıyorum, arkadaşlar yardımcı olacaktır. Onun dışında PS4 kolu önermiyorum. Xbox 360 daha iyidir ama mümkünse biraz para biriktirip daha iyi bir şey alın; yarış oyunları için Hall Effect ve TMR stickler hayat değiştirici düzeyde.

Bence bunların hiçbirini alma. Daha iyi öneri yapılır. Birisi çakma zaten malzeme kalitesi kötü. Diğerinin kalitesi de eskide. Şimdi F1 oynarken ne yapacaksın tetikleri sürekli kullanacaksın. Sol stick sürekli sağa sola hareket edecek, zaman zaman kontra bile vermen gerekecek ve mecburen sert kontralar oluyor yönler arasında. Bu da zamanla kolun çok hızlı eskimesine neden oluyor. Bir süre sonra tetiklere basacaksın ve gaz, freni tam olarak algılamayacak örnek vermek gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…