Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
Bütçe en fazla ne kadar olabilir?Merhaba, yarış oyunları oynayacagım. Sızce hangısı daha iyi olur? Titreşim ve tetiklerin farkını bılmıyorum.
Drivefast
Uzman
1000 ama Xbox 360 düşünüyorum önceden Xbox koluna alıştığım icin.
Ethem Efe
Üstün
Birkaç yüz TL çıkarsan 1300-1400 TL bandında EasySMX'in bir kolu olması lazım. Tam modelini hatırlamıyorum, arkadaşlar yardımcı olacaktır. Onun dışında PS4 kolu önermiyorum. Xbox 360 daha iyidir ama mümkünse biraz para biriktirip daha iyi bir şey alın; yarış oyunları için Hall Effect ve TMR stickler hayat değiştirici düzeyde.1000 ama Xbox 360 düşünüyorum önceden Xbox koluna alıştığım icin.
LA Knight
Üstün
Bence bunların hiçbirini alma. Daha iyi öneri yapılır. Birisi çakma zaten malzeme kalitesi kötü. Diğerinin kalitesi de eskide. Şimdi F1 oynarken ne yapacaksın tetikleri sürekli kullanacaksın. Sol stick sürekli sağa sola hareket edecek, zaman zaman kontra bile vermen gerekecek ve mecburen sert kontralar oluyor yönler arasında. Bu da zamanla kolun çok hızlı eskimesine neden oluyor. Bir süre sonra tetiklere basacaksın ve gaz, freni tam olarak algılamayacak örnek vermek gerekirse.
kehasic381
Gelişen
Çakma olanı alma, ne alırsan al.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Game Garaj S67 | R5 7500F & RTX 5070 sistem 69.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
R5 7500F & RX 9060 XT sistemin LoL'de 85 derece olması normal mi?
- burakmurat1
-
-