Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Merhaba arkadaşlar. Bugün özel sunucu nasıl kurulur onu göstereceğim.
Bu özel sunucu nedir?
Bu özel sunucu eğer Xbox cihazını da RGH veya JTAG işlemi varsa resmi sunucular yerine kendi sunucularınıza bağlanmanıza yardımcı olur.
Bize gerekenler sadece bir USB bellek ve gereken dosya.
İlk olarak Dashlaunch'u indirmeniz gerekiyor.
Sonra xbGuard dosyalarını ve Dashlaunch'u konsolumuza aktarıyoruz.
Ekran görüntüsü koyardım buraya ama kullandığınız dashboard farklı olabilir diye kafanızı karıştırmak istemedim. O yüzden kullandığınız Dashboard'un dosya yöneticisine gidin ve xbGuard ve Dashlaunch dosyalarını HDD1 yani kendi HDD'nize yapıştırın.
Sonra Dashlaunch'u başlatın.
Buradan yapıştırdığınız plugin dosyalarını ayarların ve ayaların bu şekilde olması gerekiyor.
Buradan Launch. İni dosyasını HDD kısmına getirin ve X'e basın ve ayarları uygulayın.
Sonra konsolunuzu internete bağlayarak yeniden başlatın.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Not: Konsola olan herhangi bir problemden ben sorumlu değilim, her şey sizin sorumluluğunuzdadır.
Bu özel sunucu nedir?
Bu özel sunucu eğer Xbox cihazını da RGH veya JTAG işlemi varsa resmi sunucular yerine kendi sunucularınıza bağlanmanıza yardımcı olur.
Bize gerekenler sadece bir USB bellek ve gereken dosya.
İlk olarak Dashlaunch'u indirmeniz gerekiyor.
Sonra xbGuard dosyalarını ve Dashlaunch'u konsolumuza aktarıyoruz.
Ekran görüntüsü koyardım buraya ama kullandığınız dashboard farklı olabilir diye kafanızı karıştırmak istemedim. O yüzden kullandığınız Dashboard'un dosya yöneticisine gidin ve xbGuard ve Dashlaunch dosyalarını HDD1 yani kendi HDD'nize yapıştırın.
Sonra Dashlaunch'u başlatın.
Buradan yapıştırdığınız plugin dosyalarını ayarların ve ayaların bu şekilde olması gerekiyor.
Buradan Launch. İni dosyasını HDD kısmına getirin ve X'e basın ve ayarları uygulayın.
Sonra konsolunuzu internete bağlayarak yeniden başlatın.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Not: Konsola olan herhangi bir problemden ben sorumlu değilim, her şey sizin sorumluluğunuzdadır.