Xbox 360E

Üstün
Elime bugün 360E geçti, bakımı falan yaptım. Kırayım dedim, Aurora yüklüyorum. Yazılımı görüyor, buraya kadar sıkıntı yok ama HDD'ye attığımda Aurora'yı görmüyor. Karşıma sadece 360 arayüzü geliyor. Bunun çözümü nedir? Yoksa yazılımı inatla USB üzerinden açmam mı gerek?

Elime bugün 360e geçti, bakımı falan yaptım. Kırayım dedim, Aurora yüklüyorum. Yazılımı görüyor, buraya kadar sıkıntı yok ama HDD'ye attığımda Aurora'yı görmüyor. Karşıma sadece 360 arayüzü geliyor. Bunun çözümü nedir? Yoksa yazılımı inatla USB üzerinden açmam mı gerek?

Bence USB üzerinden açıp bir dene ben daha önce PS3 kırmıştım (enable hen ile) USB'den programı kurunca çalışıyordu.

Bence USB üzerinden açıp bir dene ben daha önce PS3 kırmıştım (enable hen ile) USB'den programı kurunca çalışıyordu.
Şunu anlamadım ben, USB üzerinden yazılımı kurduktan sonra oyunları HDD'ye atsam yine de USB kullanmak şart mı?

Edit: Tamam şart değilmiş, gemini kafa sulandırdı. Iso2GOD yazılımı ile oyunu dönüştürünce zaten korsan oyunu 360 görüyor.

Son düzenleme: