Category kısmına tıklanmıyor mu?
Category kısmına tıklanmıyor mu?
Tıklayınca sadece aksesuar diye açılıyor bende anlayamadım.
Cihazı silip tekrar eklemeyi deneyin hesaba.Tıklayınca sadece aksesuar diye açılıyor bende anlayamadım.
Eki Görüntüle 148805
Eki Görüntüle 148806
Eki Görüntüle 148807
Kaldır seçeneği hiç bir şekilde aktif olmuyor
Ondan değildir, bende sorun yok çünkü.Kaldır seçeneği hiç bir şekilde aktif olmuyorBunu da denemiştim. Çok saçma bir şey yaşıyorum. Başka hesaba da ekleyemiyorum.
Eki Görüntüle 148808
Buradan canlı destek ile görüştüm destek veremedi bir türlü.
Eki Görüntüle 148809
Ben buranın böyle kalmasından dolayı olduğunu düşünüyorum.
Eki Görüntüle 148810
Hocam fark etmez bir link yollayınOndan değildir, bende sorun yok çünkü.
Canlı destek dediğiniz direkt Microsoft çalışanı ile mi sohbet yoksa bilgili kişilerle mi? İki ayrı tür var. Bilgili kişiler ile sohbet ettiyseniz size çalışanlar ile sohbet edebileceğiniz linki yollarım.
Hocam fark etmez bir link yollayınÇok garip bir yerden sohbet etmiştim.
Aynı yerden denemiştim bir şey çıkmamıştı tekrar deneyeyim.
Burası direkt Microsoft çalışanlarıyla sohbet alanı.
Direkt olarak sorunu belirtin servis kaydı oluşturmanızı istiyorum yazın. Karıştırmayın o problemi.Aynı yerden denemiştim bir şey çıkmamıştı tekrar deneyeyim.
Anladım tamamdır.Direkt olarak sorunu belirtin servis kaydı oluşturmanızı istiyorum yazın. Karıştırmayın o problemi.
Anladım tamamdır.
@Endless Kaan, Müşteri hizmetlerinin o talebi kapatmasını bekliyoruzİzin vermiyor diyor sistem. Ben ona direkt garantiye göndermek istiyorum dedim, önce diğeri kapatılması lazım dedi.
Bir üst birime taşındı. Teşekkürler hocam muhtemelen çözülecek.
![]()
@Endless Kaan,
Hocam yenilenmiş cihaz vereceğiz diyorlar da o cihazlarda sorun olmuyor değil mi? Zaten şurada 4 ayım kaldı garantisinin bitmesine.
![]()
@Endless Kaan, Yeni ürün geldi. Yenilenmiş göndermişler. Yani ne desem bilmiyorum. Pişman oldum.
- Sol analog içinde fotoğraflarda belli olmasa da 2-3 tane yuvarlak eziklik gibi bir şey var.
- Sağ tarafında bir çıkıntı var, tırnağım giriyor. Şaka gibi. Kasasında var direkt.
- LT tuşunun yanında siyahlık var ne kadar silsem de çıkmıyor.
- Yan taraflarında ki boşluklarda hep sarı sarı yuvarlak şeyler var...
Ben tertemiz kasa göndermiştim yani. Hadi bazı yerler temizlenir de kalıcı hasar da var. Yeniden göndereceğim sanırsam.