lengthow 8

Üstün
Selam arkadaşlar. İtopya'daki indirimden Xbox 9. nesil kol sipariş ettim geçen günlerde. Henüz kargoya verilmedi ama aklıma bir şey takıldı. Bluetooth ile çalıştığını biliyorum, laptopumda bluetooth mevcut ama acaba kendi alıcısı ile daha mı iyi bağlantı olur? Almalı mıyım sizce kendi alıcısını? Bluetooth ile kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Selam arkadaşlar. İtopya'daki indirimden Xbox 9. nesil kol sipariş ettim geçen günlerde. Henüz kargoya verilmedi ama aklıma bir şey takıldı. Bluetooth ile çalıştığını biliyorum, laptopumda bluetooth mevcut ama acaba kendi alıcısı ile daha mı iyi bağlantı olur? Almalı mıyım sizce kendi alıcısını? Bluetooth ile kullanan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Daha iyi olur. Kulaklığınız varsa onun Jak girişi de çalışıyor.

Şarjlı pil ve pilleri doldurma cihazı alabilirsin.

Bağlantıdaki ürünleri kullanıyorum. Sadece bende 211 eski model doldurma cihazı var. Neyse bu siyah piller, diğer markalara göre daha uzun ömürlü. Ortalama 5-10 saat civarı gidiyor. Oynanışına bağlı olarak. Şarjlı piline yüksek fiyat vermeye değmez.

İleride piller biterse siyah piller aklınızda olsun. Akakçe hesabınız varsa takibe almanızı öneririm. Daha uzun ömürlüdür. Ama GP diğer pilleri de iş görür.