Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Sipariş ettiğim Xbox 9. nesil gamepad bugün geldi. İlk kullanımda yaptığım şeyler şunlar:

-Öncelikle Microsoft hesabıma gamepad'i ekledim ve orijinal ürün olup olmadığını ve garantisini kontrol ettim. Herhangi bir sorun yok. Garantisi de görünüyor ve garanti süresi/tarihi de doğru.
-Sonrasında Xbox Donatıları uygulaması üzerinden cihazın yazılımının güncelliğini kontrol ettim ve cihaz yazılımını güncelledim.

Bunların dışında aklıma gelen başka bir şey kalmadı ve gamepad'i bir oyunda denedim. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Bluetooth ile bağlamıştım ve oyunda gecikmeler de yaşamadım henüz.

Başka yapmam gereken, kontrol/dikkat etmem gereken bir husus var mı?

Çözüm
Hayır, buradan sonra kalan bütün ayarlar kendi isteğinle şekilleniyor. Ben geldiğinde bu ayarları yapıp bırakmıştım. Hâlâ daha farklı bir ayar eklemesi yapmadım. Hayırlı olsun.

Çok istersen şu uygulamayı indirip tuşların kontrolünü sağlayabilirsin:
Hayır, buradan sonra kalan bütün ayarlar kendi isteğinle şekilleniyor. Ben geldiğinde bu ayarları yapıp bırakmıştım. Hâlâ daha farklı bir ayar eklemesi yapmadım. Hayırlı olsun.

Çözüm

Teşekkür ederim. Çözüm olarak işaretliyorum.
İyi eğlenceler.

İşaretleyemiyorum. :)
Neyse.

Bu mesajı genelde bilginiz olsun diye yazayım, bu konuda gene de çözüm işaretlenmez diye düşünmekteyim. Bazı konular soru kategorisine açılmıyor. Bu durumlarda "Rapor" butonu kullanılarak çözüm vermek istediğiniz kişiyi raporlayabilirsiniz. Bu konunun çözülebilecek bir konu olduğunu sanmıyorum ama istersen deneyebilirsin. Hayırlı olsun tekrardan.