Yer
United Kingdom
Xbox Velocity Green 9. Nesil kontrolcü. İngiltere'den geçen yılın Ağustos ayında alındı. Bu yılın Ağustos ayının sonunda garantisi bitiyor. İngiltere'den alinan cihazların 1 yıl garantisi oluyor. Çok az kullanıldı, 1 tane cizik bile yok. Hatta kutusundan çıkan pil takılı hâlâ. O kadar az kullanıldı, sıfır diyebilirim. Microsoft Türkiye garantili.

Sizce kaça satılabilir?

Xbox Velocity Green 9. Nesil kontrolcü. İngiltere'den geçen yılın ağustos ayında alındı. Bu yılın ağustos ayının sonunda garantisi bitiyor. İngiltere'den alinan cihazların 1 yıl garantisi oluyor. Çok az kullanıldı, 1 tane cizik bile yok. Hatta kutusundan çıkan pil takılı hâlâ. O kadar az kullanıldı, sıfır diyebilirim. Microsoft Türkiye garantili.

Sizce kaça satılabilir?

Ben 20 ay garantisi olan ürünü sizinki gibi kondisyonda 2250'ye satmayı başardım. 2500 gibi yüksek koymayın ölü teklifler alırsınız ve uzun sürer.

Garanti süresi çok olmadığından bence 2000-2200 arasına gitmeli. Velocity green zaten amazon aracılığıyla en çok indirime giren renklerden olduğundan mantıklı olduğunu düşünüyorum fiyatın.