Bütçe
₺ 3.000
Seçenekler arasından Ultimate 2 daha iyi. Ancak ben size, o kontrolcülerden daha iyi bir seçenek önermek isterim. GameSir Cyclone 2.

Ozellikleri ve tasarımı güzel duruyor hocam xbox gibi direk bağla çalıştır durumu vs var mı

Fiyatlar aynıysa Xbox 9. nesil. Ancak ikisini de önermiyorum.
Sizin öneriniz nedir

Ozellikleri ve tasarımı güzel duruyor hocam xbox gibi direk bağla çalıştır durumu vs var mı

Sizin öneriniz nedir

Ben de Gamesir Cyclone 2 öneriyorum. Bu arada linke baktığımda Ultimate 2 olduğunu gördüm o Xbox'tan iyidir ancak fiyatını hak etmiyor.

Var hocam. Şarj standı da cabası.

Evet fark ettim hoş bir şey. Sanırım 6 titreşim motoru var hall efect ile drift yaşamam sanırım. Garantisi sorun çıkarmazsa alabilirim fiyat iyi hocam rahatsızlık veriyorsam kusurum için özür dilerim ama. Yakın zamanda 4070'li laptop alabildim o yüzden çok heyecanlıyım içimde kaldı bu oyun oynama merasimi. Dying Light 1 2 veya RDR2 Cyberpunk Uncharted gibi oyunlar oynayacağım bu gamepad hakkında biraz bilgi verirseniz param olunca alıp geçerim daha fazla araştırmak istemiyorum.

Evet fark ettim hoş bir şey. Sanırım 6 titreşim motoru var hall efect ile drift yaşamam sanırım. Garantisi sorun çıkarmazsa alabilirim fiyat iyi hocam rahatsızlık veriyorsam kusurum için özür dilerim ama. Yakın zamanda 4070'li laptop alabildim o yüzden çok heyecanlıyım içimde kaldı bu oyun oynama merasimi. Dying Light 1 2 veya RDR2 Cyberpunk Uncharted gibi oyunlar oynayacağım bu gamepad hakkında biraz bilgi verirseniz param olunca alıp geçerim daha fazla araştırmak istemiyorum.

Hall-effect değil hocam TMR kullanıyor. Hall-effect'ten biraz daha üstün. Ayrıca yine drift sorunu yaşatmaz.

Şu an kullandığım bir model. Işıklandırmaları hoş ve batarya ömrü iyi. Ayrıca bir çok gamepad kullandım, hayatımdaki kullandığım en ölü bölgesiz tetiklere sahip bu model.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu hiç duymadım kullanıyorsanız bilgi verir misiniz?
GameSir de aynı 8BitDo gibi 3. parti ama iyi gamepad kolları üreten markalardan birisi. İşini oldukça iyi yapıyor. 3. parti olup da gamepadleri iyi olan markalar da analoglarında GameSir kullanıyor, EasySMX gibi. Neticede, iyi bir gamepad. Ayrıca 1000 hz destekliyor diye biliyorum ama sadece kablo modunda mı yoksa dongle ile birlikte de öyle mi çalışıyor, emin değilim.

iyat önemli değil büyük ihtimalle YKS'den sonra işe gireceğim para birikince PC için bir konsol almak istiyorum Xbox cok hosuma gidiyor ama eskimi diye düşünüyorum. Öneriniz ne 3000TL civarına attıklarım nasıl bir de?
Burada ne demek istediniz? Xbox için alırsanız ayrıyeten başka bir dongle aracısı da almanız gerekecek yoksa çoğu 3. parti kol için. Xbox doğrudan desteği güncel cihazlarda neredeyse tamamen kesti.

Hocam ultimiteninde 2 3 tane versiyonu var wukong falan 2300tl ultimate 3500 ultimate 2 4000tl
2300TL olan Ultimate 2C, biraz daha F/P bir ürün, diğer bahsettiklerin zaten Ultimate ve Ultimate 2, aralarından en iyisi Ultimate 2. 4000TL bütçen varsa alabilirsin, yazılım desteği bulunuyor (firmware update dışında bir çok şey yapabilirsin), şarj standı var TMR teknolojisini kullanıyor vs vs.

Gerçi Xbox ile kıyaslarsak, Ultimate 2C bile daha iyi, konsol gamepadleri alınmaz hepsi çöp.