Bütçe
₺ 3.000
2300TL olan Ultimate 2C, biraz daha F/P bir ürün, diğer bahsettiklerin zaten Ultimate ve Ultimate 2, aralarından en iyisi Ultimate 2. 4000TL bütçen varsa alabilirsin, yazılım desteği bulunuyor (firmware update dışında bir çok şey yapabilirsin), şarj standı var TMR teknolojisini kullanıyor vs vs.

Gerçi Xbox ile kıyaslarsak, Ultimate 2C bile daha iyi, konsol gamepadleri alınmaz hepsi çöp.
GameSir T4 Cyclone 2 dedikleri model hosuma gitti sanırım ona bakacağım amazon ve gizala da satılıyor 8bit de olduğu gibi en fazla pişman olurum yapacak bisey yok. İlk kez alacağım konsol kontroller bakalım

GameSir de aynı 8BitDo gibi 3. parti ama iyi gamepad kolları üreten markalardan birisi. İşini oldukça iyi yapıyor. 3. parti olup da gamepadleri iyi olan markalar da analoglarında GameSir kullanıyor, EasySMX gibi. Neticede, iyi bir gamepad. Ayrıca 1000 hz destekliyor diye biliyorum ama sadece kablo modunda mı yoksa dongle ile birlikte de öyle mi çalışıyor, emin değilim.

Burada ne demek istediniz? Xbox için alırsanız ayrıyeten başka bir dongle aracısı da almanız gerekecek yoksa çoğu 3. parti kol için. Xbox doğrudan desteği güncel cihazlarda neredeyse tamamen kesti.
Pc icin alacağım

8BitDo Ultimate ve Ultimate 2C fiyat performans değil maalesef.

Gamesir Cyclone 2'yi bence yurt dışından alın.

NEWWG indirim koduyla toplam 60 dolar. 1.000 TL daha ucuza geliyor. WhatGeek'te gümrük fiyat sınırı yok, vergi de çıkmıyor.
Sizinde öneriniz bu olduğuna göre alacağım karar kılındı,hocam amazon tr olsun bizim olsun garantisinde sorun yaşamak istemiyorum sağolun

Sizin de öneriniz bu olduğuna göre alacağım karar kılınd hocam. Amazon TR olsun bizim olsun garantisinde sorun yaşamak istemiyorum sağ olun
WhatGeek'te garanti çok iyi hocam. Üründe ufak bir sorun bile olsa direkt yenisini kargoluyorlar veya tam para iadesi yapıyorlar ürün de sizde kalıyor. Amazon'dan alirsaniz tamire yollarsiniz. Karar sizin.

O zaman okey. 1000lira kârdayım sayenizde. Sağolun
Sepetteyken ürünü ekledikten sonra sağdaki not kısmına T.C. kimlik numaranizi yazmayi unutmayin. Satın aldıktan sonra da kendilerine ufak bir mail atmaniz yeterli. Mail atmasaniz da oluyor ancak maili atınca daha da sağlama almış oluyoruz.