Bütçe
₺ 3.000
Hallediyorlar.

30 euro yazmak sıkıntı oluşturur mu ki? 27-28 euro olarak düzeltmemiz daha iyi olmaz mı? Son yasalara göre.

Gamesir supernova sipariş ettim gizaladan. Sessiz mebran tuş olması ve tuttuğum zaman biraz daha iyi plastik için seçimim bu oldu. Zaten ilk kol alisim 2 3 sene kullanır yeni nesil kol alırım diye düşündüm. Cyclone 2 de de stand var bundada mouse gibi ses yapsın istemedim. Teşekkürler

Gamesir supernova sipariş ettim gizaladan. Sessiz mebran tuş olması ve tuttuğum zaman biraz daha iyi plastik için seçimim bu oldu. Zaten ilk kol alisim 2 3 sene kullanır yeni nesil kol alırım diye düşündüm. Cyclone 2 de de stand var bundada mouse gibi ses yapsın istemedim. Teşekkürler

Mouse gibi sesi yok aslında. Cyclone 2 sessiz bir gamepad o yönde tercih yapabilirdiniz. Olsun, o aldığınız gamepadde 8Bitdo'dan iyi.

Aynen öyle. 8BitDo Ultimate 2C'den daha sessiz. Ancak D-Pad ve dijital moddaki tetiklerin sesi yüksek.

Ultimate 2C ile Ultimate Bluetooth tuş yapıları farklı o halde. Ultimate Bluetooth'un tuşları çok daha sessizdi ancak kalitesiz hissettiriyordu malum membrane.

Umarım pişman olmam ama dediğim gibi ilk kez oyun kolu denediğim için açıkçası pek takmadım genel olarak özellikler aynı gibiydi ikisi de 1000Hz, tmr teknolojisi yok ama hall effect var mış benim için yeterli deyip aldım

Umarım pişman olmam ama dediğim gibi ilk kez oyun kolu denediğim için açıkçası pek takmadım genel olarak özellikler aynı gibiydi ikisi de 1000Hz, tmr teknolojisi yok ama hall effect var mış benim için yeterli deyip aldım

İlk kez aldığınız için hiç bir gamepad pişman etmez ancak ben hala Cyclone 2 almanız taraftarıyım.

İlk kez aldığınız için hiç bir gamepad pişman etmez ancak ben hala Cyclone 2 almanız taraft

İlk kez aldığınız için hiç bir gamepad pişman etmez ancak ben hala Cyclone 2 almanız taraftarıyım.
Teknik farklarımı var anlamadım ? Ben araştırdığımda tmr yerine hall effect ve mebrandı bilmediğim bir fark mı var cyclone 2 öne geçiyor