4 aylık ise garantisi neden bitmiş :D İlan sahibi sizi fena kandırıyor gibi. 2 yıl garantisi olur normalde.

Eki Görüntüle 105335

4.200 TL kesinlikle değer. Xbox'a göre birçok artısı var.
hm kesinlikle kandırmaya çalışmış.

Bu önerdiğiniz gamepad, xbox ürününe göre ne kadar bir artısı var? Elite series 2 şık olduğu için aynı zamanda çantası ve ek parçaları var. Tasarımını beğendiğimden. Arkadaki ek tuşlar için almak istemiyorum. Bir de bu linkinizdeki gamepadin arka tuşları büyükmüş baya. Daha ucuz alternatifiniz var mı acaba?Şık ve premium hissiyatı veren, çantası olan iyi çalışan ne önerirsiniz?

"Premium hissiyat" alma sebebin sadece fiyat herhalde zira adı Elite olsa da hall effect stick bile yok gibi görünüyor... Yarın drift yapma ihtimali olan bir alete böyle 4500 lira hayatta vermezdim. Hall effect olsa yine vermezdim açıkçası, 2000-3000 liraya bir EasySMX X10 vb. alıp geçerdim.

"Premium hissiyat" alma sebebin sadece fiyat herhalde zira adı Elite olsa da hall effect stick bile yok gibi görünüyor... Yarın drift yapma ihtimali olan bir alete böyle 4500 lira hayatta vermezdim. Hall effect olsa yine vermezdim açıkçası, 2000-3000 liraya bir EasySMX X10 vb. alıp geçerdim.
Hocam anlamadınız büyük ihtimalle ne demek istediğimi. Premium hissiyat derken belirtiyorum. Kutu dolu olsun konsol malzemesi, şıklığı vb. tok hissettirsin yani. Şarj edilebilir, çantası bulunan bir ürün almak istiyorum.

Hocam daha ucuza hepsiburadada buldum.

Son düzenleme:
RDT_20241208_0002208885830454575543899.webp

Aksesuar sayısı, kaplama ve motion aim assist eksikliği gibi farkları var.

Sıkıntı değil derseniz oldukça iyi bir tercih olacaktır.

Eki Görüntüle 105368

Aksesuar sayısı, kaplama ve motion aim assist eksikliği gibi farkları var.

Sıkıntı değil derseniz oldukça iyi bir tercih olacaktır.
Hmm... hepsiburadada da connect game satıyor ve daha pahalı. O zaman bu siteden proyu alıp geçiyim. Peki bir şey sormak istiyorum forza 5 gamepad ile güzel oynanır mı? En çok forza oyunu için ve mortal kombat 11 gibi gamepad ile oynanan oyunlar için oynuyorum. Performansı iyiyse benim için yeterlidir prosu.

Hmm... Hepsiburada'da da connect game satıyor ve daha pahalı. O zaman bu siteden proyu alıp geçiyim. Peki bir şey sormak istiyorum forza 5 gamepad ile güzel oynanır mı? En çok forza oyunu için ve mortal kombat 11 gibi gamepad ile oynanan oyunlar için oynuyorum. Performansı iyiyse benim için yeterlidir prosu.
Evet, oynanır. Şahsen ben oynuyorum, zevkli. Performansı üst düzey. Üzmez.

Hmm anladım. Bu Max modelinde kaplama farkı ne mesela? Daha mı tok hissettirir? Keşke bu konsol Temu'da da olsa easy mmx gibi... Ucuza alabilirdim. Easymx nasıl?

Easysmx X15 mi? Temu'da vergiyle 1.400 TL altina geliyor, tercih edilebilecek kötü olmayan bir gamepad. Kaplama farkı ise şöyle; daha pürüzsüz bir hissiyat sunar, ayrıca eli terletme olasılığı azalır gibi gibi...