Xbox arayüzü nasıl yapılabilir?

Arkadaşlar Xbox arayüzü yapmak istiyorum bilgisayarımda ama böyle bütün platformlardaki oyunları o arayüzden kontrol edebileyim, oyun içinde arayüzünü kullanabileyim, yüklü olmayan oyunları göreyim istiyorum.
Kullandığım ve beğenmediğim GOG, Playnite, Steam geniş ekran bunlar harici önerileriniz var mı?

Handheld cihazlar için Microsoft tarafından böyle bir arayüzün geliştirildiği biliniyor, bence bekleyin çünkü ekstra bir yazılım olarak ayarlandığında hiç bir zaman entegre bir yapı gibi çalışmaz, bazı oyunları görmez ya da bug yaşanabilir. O zamana kadar Steam BP modunu kullanmak en temizi ve performansı etkilemeyen seçenek.

Windows tabanlı el oyun konsolları (ASUS ROG ALLY gibi) için ortak bir arayüz geliştiriyor Microsoft, PC versiyonunda da controller ile kullanmayı tercih edenler için güzel bir seçenek olacak.

Tam olarak bir tarih belirtilmedi, 2025 yılı içersinde gelebilir. Bu arayüz aslında Xbox markasının çıkarmayı planladığı kendi handheld konsollarının da arayüzü olmuş olacak ondan dolayı önümüzde ki sene de gelebilir.

Playnite için aslında çok fazla tema var, onları denediniz mi?

Evet denedim fakat oyun içinde arayüzü yok ve yüklü olmayan oyunlar gözükmüyor.

Evet denedim fakat oyun içinde arayüzü yok ve yüklü olmayan oyunlar gözükmüyor.
Kütüphanelerinizi bağlamayı denediniz mi? Benim Epic, Steam ve Microsoft hesaplarım bağlı ve kurulu olmayan oyunlarım gözüküyor. Oyun içi arayüz kısmını Xbox Game Bar kullanarak çözebilirsiniz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…