Batinux

Uzman
Buff Game kullanırken Salad reklamını gördüm ve uygulamanın amacı bilgisayarınız açıkken size para kazandırması. Bunu nasıl yapıyor? Biliyor musunuz?
Program Linki: Download Salad

1779624294032.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
"Salad makes it easy to earn rewards by sharing your computer's idle resources. Use your extra GPU, CPU, and internet bandwidth processing power to run jobs and earn Salad Balance in return. You can redeem your Salad Balance for PayPal, gift cards, games, subscriptions, and more."

Kısaca bilgisayarın boştayken bilgisayarını çeşitli işlerde kullanıyorlar ve bunun karşılığında size ödeme yapıyorlar.

"Salad makes it easy to earn rewards by sharing your computer's idle resources. Use your extra GPU, CPU, and internet bandwidth processing power to run jobs and earn Salad Balance in return. You can redeem your Salad Balance for PayPal, gift cards, games, subscriptions, and more."

Kısaca bilgisayarın boştayken bilgisayarını çeşitli işlerde kullanıyorlar ve bunun karşılığında size ödeme yapıyorlar.
Hocam sizce yapılır mı?

Mantıklı değil, açıp baktım da verdiği ödeme Salad - Official Store şuradan görebilirsiniz. Hem ekran kartınız işlemciniz ramleriniz ssdniz son damlasına kadar bile yorulacak, hem hayvan gibi elektrik harcayacak ve çok düşük bir ödeme yapacak. Köle çalıştırmaktan hallice bir sistem. Tavsiye etmem. RTX 5090 bile saatlik 0,270$ alıyormuş, başka yerimle gülerim buna.

Doğru. Çok kötü bir program gibi görünüyor. Şahsen kendi bilgisayarımda denemedim. Yedek bilgisayarımda denedim. Yedek bilgisayarımın özellimleri:
İ7 8.Nesil Mobil İşlemci
MX250 Mobile GPU
Bu özellikteki bilgisayarı birde düşünün. Baya kötü bir ödeme yapar. Kendi bilgisayarım RTX 4050'ye sahip. Kendi bilgisayarımın ömrünü yemesini istemem doğrusu.

GPU'yu %100 de kullandığını unutmamak lazım.