1 1424 Deneyimli Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 614 Beğeniler 679 24 Şubat 2024 #1 Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık?
Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık?
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.069 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 24 Şubat 2024 #2 1424 dedi: Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Genişletmek için tıkla... Kim diyor hocam?
1424 dedi: Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Genişletmek için tıkla... Kim diyor hocam?
Sekiro Yetkin Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 283 24 Şubat 2024 #3 Çekilmez konsol sektöründen. Ama Series S pek uzun ömürlü gibi gelmiyor bana.
NoobSolid26 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.548 Makaleler 24 Çözümler 14 Beğeniler 4.978 Yer Autopolis Oita 24 Şubat 2024 #4 Çekiliyor mu bilmem ama uzun zamandır PC oyunculuğu ile uğraşmamak dışında, Xbox konsolu almak için pek bir neden yok açıkçası.
Çekiliyor mu bilmem ama uzun zamandır PC oyunculuğu ile uğraşmamak dışında, Xbox konsolu almak için pek bir neden yok açıkçası.
Plant4 Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 778 Beğeniler 2.133 Yer Sodom 24 Şubat 2024 #5 Xbox bitmedi ve böyle giderse de bitecekmiş gibi gözükmüyor. Konsol piyasasından çekileceklerini sanmıyorum, Bulut oyun sektörüne geçeceklerse belki konsol piyasasından çekilebilirler ancak onun için daha çok erken.
Xbox bitmedi ve böyle giderse de bitecekmiş gibi gözükmüyor. Konsol piyasasından çekileceklerini sanmıyorum, Bulut oyun sektörüne geçeceklerse belki konsol piyasasından çekilebilirler ancak onun için daha çok erken.
Kedicik Seçkin Merkez Kontrolü Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.555 Makaleler 6 Çözümler 271 Beğeniler 4.238 Yer LTBE 24 Şubat 2024 #6 Konsol sektöründen çekilmeyecek, sadece oyunlarını Xbox'a özel yayınlamayacak diye bir söylenti var. Xbox oyunlarını seviyorsanız alınabilir.
Konsol sektöründen çekilmeyecek, sadece oyunlarını Xbox'a özel yayınlamayacak diye bir söylenti var. Xbox oyunlarını seviyorsanız alınabilir.
KS KS 1 1424 Deneyimli Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 614 Beğeniler 679 24 Şubat 2024 #7 Pcman80 dedi: Kim diyor hocam? Genişletmek için tıkla... Haberler çıktı ya oyunları PS'ye gelecek, konsoldan çekilecek falan.
Pcman80 dedi: Kim diyor hocam? Genişletmek için tıkla... Haberler çıktı ya oyunları PS'ye gelecek, konsoldan çekilecek falan.
Sekiro Yetkin Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 283 24 Şubat 2024 #8 1424 dedi: Haberler çıktı ya oyunları PS'ye gelecek, konsoldan çekilecek falan. Genişletmek için tıkla... Oyunları zaten çıktığı gün Gamepass ile PC'ye de geliyor. Bana soracak olursanız bir bilgisayar alın Series S yerine.
1424 dedi: Haberler çıktı ya oyunları PS'ye gelecek, konsoldan çekilecek falan. Genişletmek için tıkla... Oyunları zaten çıktığı gün Gamepass ile PC'ye de geliyor. Bana soracak olursanız bir bilgisayar alın Series S yerine.
KS KS 1 1424 Deneyimli Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 614 Beğeniler 679 24 Şubat 2024 #9 Kedicik dedi: Konsol sektöründen çekilmeyecek, sadece oyunlarını Xbox'a özel yayınlamayacak diye bir söylenti var. Xbox oyunlarını seviyorsanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... PS özel oyunlarına ilgim yok. Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu, ucuzluğu ve diğer yönleri beni çekiyor. Sekiro dedi: Oyunları zaten çıktığı gün Gamepass ile PC'ye de geliyor. Bana soracak olursanız bir bilgisayar alın Series S yerine. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar pahalı, Series S alıp monitör alsam monitörsüz sistemden ucuza geliyor.
Kedicik dedi: Konsol sektöründen çekilmeyecek, sadece oyunlarını Xbox'a özel yayınlamayacak diye bir söylenti var. Xbox oyunlarını seviyorsanız alınabilir. Genişletmek için tıkla... PS özel oyunlarına ilgim yok. Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu, ucuzluğu ve diğer yönleri beni çekiyor. Sekiro dedi: Oyunları zaten çıktığı gün Gamepass ile PC'ye de geliyor. Bana soracak olursanız bir bilgisayar alın Series S yerine. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayar pahalı, Series S alıp monitör alsam monitörsüz sistemden ucuza geliyor.
4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 24 Şubat 2024 #10 1424 dedi: Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok ve olmayacak, o kadar yatırımdan sonra zaten niye olsun? 1424 dedi: PS özel oyunlarına ilgim yok. Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu, ucuzluğu ve diğer yönleri beni çekiyor. Hocam bilgisayar pahalı, Series S alıp monitör alsam monitörsüz sistemden ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu durumda mantıklı görünüyor senin için.
1424 dedi: Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık? Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok ve olmayacak, o kadar yatırımdan sonra zaten niye olsun? 1424 dedi: PS özel oyunlarına ilgim yok. Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu, ucuzluğu ve diğer yönleri beni çekiyor. Hocam bilgisayar pahalı, Series S alıp monitör alsam monitörsüz sistemden ucuza geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu durumda mantıklı görünüyor senin için.