Xbox bitti mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1424
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 803
  • Etiketler Etiketler
    xbox

1424

Deneyimli
Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık?

Çekiliyor mu bilmem ama uzun zamandır PC oyunculuğu ile uğraşmamak dışında, Xbox konsolu almak için pek bir neden yok açıkçası.

İfadeler: 683
Xbox bitmedi ve böyle giderse de bitecekmiş gibi gözükmüyor. Konsol piyasasından çekileceklerini sanmıyorum, Bulut oyun sektörüne geçeceklerse belki konsol piyasasından çekilebilirler ancak onun için daha çok erken.

Konsol sektöründen çekilmeyecek, sadece oyunlarını Xbox'a özel yayınlamayacak diye bir söylenti var. Xbox oyunlarını seviyorsanız alınabilir.
PS özel oyunlarına ilgim yok. Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu, ucuzluğu ve diğer yönleri beni çekiyor.
Oyunları zaten çıktığı gün Gamepass ile PC'ye de geliyor. Bana soracak olursanız bir bilgisayar alın Series S yerine.
Hocam bilgisayar pahalı, Series S alıp monitör alsam monitörsüz sistemden ucuza geliyor.

Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık?
Böyle bir şey yok ve olmayacak, o kadar yatırımdan sonra zaten niye olsun?

PS özel oyunlarına ilgim yok. Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu, ucuzluğu ve diğer yönleri beni çekiyor.

Hocam bilgisayar pahalı, Series S alıp monitör alsam monitörsüz sistemden ucuza geliyor.
Bu durumda mantıklı görünüyor senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…