Detaylar
Kim cevapladı?Pcman80
Üstün
Kim diyor hocam?Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor.
Çekiliyor mu bilmem ama uzun zamandır PC oyunculuğu ile uğraşmamak dışında, Xbox konsolu almak için pek bir neden yok açıkçası.
Xbox bitmedi ve böyle giderse de bitecekmiş gibi gözükmüyor. Konsol piyasasından çekileceklerini sanmıyorum, Bulut oyun sektörüne geçeceklerse belki konsol piyasasından çekilebilirler ancak onun için daha çok erken.
Konsol sektöründen çekilmeyecek, sadece oyunlarını Xbox'a özel yayınlamayacak diye bir söylenti var. Xbox oyunlarını seviyorsanız alınabilir.
Haberler çıktı ya oyunları PS'ye gelecek, konsoldan çekilecek falan.
Sekiro
Yetkin
Oyunları zaten çıktığı gün Gamepass ile PC'ye de geliyor. Bana soracak olursanız bir bilgisayar alın Series S yerine.Haberler çıktı ya oyunları PS'ye gelecek, konsoldan çekilecek falan.
PS özel oyunlarına ilgim yok. Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu, ucuzluğu ve diğer yönleri beni çekiyor.Konsol sektöründen çekilmeyecek, sadece oyunlarını Xbox'a özel yayınlamayacak diye bir söylenti var. Xbox oyunlarını seviyorsanız alınabilir.
Hocam bilgisayar pahalı, Series S alıp monitör alsam monitörsüz sistemden ucuza geliyor.Oyunları zaten çıktığı gün Gamepass ile PC'ye de geliyor. Bana soracak olursanız bir bilgisayar alın Series S yerine.
Böyle bir şey yok ve olmayacak, o kadar yatırımdan sonra zaten niye olsun?Series S almayı düşünüyordum da Microsoft konsol sektöründen çekilecekmiş falan deniliyor. Xbox alınmaz mı artık?
Bu durumda mantıklı görünüyor senin için.PS özel oyunlarına ilgim yok. Xbox'ın geriye dönük uyumluluğu, ucuzluğu ve diğer yönleri beni çekiyor.
Hocam bilgisayar pahalı, Series S alıp monitör alsam monitörsüz sistemden ucuza geliyor.