Bu kötü oldu hocam be. Aahahahhahaha
Detaylar
Kim cevapladı?Çekilişle verilecek diye biliyorum.
Çok iyi olmuş. Uçuk fiyat gelmezse alınır. Arka tarafı yumuşak ve titreşimi de oraya koydularsa üff. Direk parmak masajı![]()
Hocam tek korkum +18 sitelerinde bu gamepad'i görmek ya. Şimdi geldi aklıma... Ahahahhahahahh
- Makaleler
- 1
Mustafa Yellowrose adına bir sipariş gelmiştir muhtemelen.
Satılmayacak diye biliyorum ama mük bir item.
Umarım Türkiye'de satılır. Kullanması eğlenceli olurdu. Özellikle titreşim olduğunda 
Son düzenleme:
Satılmayacak ki.Umarım Türkiye'de satılır. Kullanması eğlenceli olacak. Özellikle titreşim olduğunda![]()
Ozaman çok kötü oldu çok almak isterdim.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Yakında vizyona girecek olan Marvel filmi Deadpool & Wolverine'in şerefine Microsoft, Deadpool'un poposu şeklinde yeni bir Xbox kumandası yaptı. Microsoft bu yeni Xbox cihazı “Arsız Kumanda” (Cheeky Controller) olarak adlandırdı ve “Deadpool'un çelik gibi kı**nı sert (ama şaşırtıcı derecede rahat) tutuşuyla yansıttığını” söyledi.
Ayrıca Deadpool'dan ilham alan özel bir Xbox Series X ve Deadpool'un katanaları Bea ve Arthur'un köpük versiyonlarını ve iki Xbox Wireless Kumandasını içeren bir stant da var. Bu da yine bir yarışma ödülü.
Film işbirliğinin devamı da var: 22 Temmuz'da Microsoft mağazasından Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core satın alan ilk 1.000 oyuncu, oyun kurulumlarını “geliştirmek” için EXG Pro'nun özel Cable Guys Deadpool Controller Holder'a da (Oyun Kumandası Tutucusu) sahip olacak.
Aslında çok havalı ama popo olmasa daha iyi olur.
Yurtdışına satış yapan sitelerden gene bulursun ki. Amazon, eBay vb.