Xbox Elite series 2 PC'ye Wireless olarak nasıl bağlanır

nefersefa

Uzman
Merhaba, Xbox Elite series 2 aldım. Wireless olarak nasıl bağlayabilirim? İnternette adaptörlerini buldum ama Xbox One için diyorlar ve Windows 10 için diyorlar. Sizce o adaptörlerle olur mu veya adaptör önerir misiniz? Eğer gecikme gözle fark edilmiyorsa Bluetooth adaptörü de alabilirim. Teşekkürler.

Bluetooth ile sorunsuz kullanılır. Şu minik tak unut alıcılardan birini kullansanız yeterli oluyor.

Herhangi bir Bt dongle yeterli ancak çok kalitesiz olmasın. Bluetooth ile bağlayacaksınız.

Ben Xbox One adaptörüyle kullanıyorum. Küçücük bir USB zaten. 8. nesil ve 9. nesil ile sorunsuz çalışıyor. BT'ye göre gecikmesi daha az olur.

Ben Xbox One adaptörüyle kullanıyorum. Küçücük bir USB zaten. 8. nesil ve 9. nesil ile sorunsuz çalışıyor. BT'ye göre gecikmesi daha az olur.

Xbox One adaptörü olduğu için korktum X kolları ile çalışır mı? Bir de işletim sisteminiz Windows 11 mi?

Xbox One adaptörü olduğu için korktum X kolları ile çalışır mı? Bir de işletim sisteminiz Windows 11 mi?
5 senedir adaptör bende mevcut. Eski One S'imin kollarını ve onu sattığımdan yeni aldığım 9. nesil kolu hem Windows 10'da hem de Windows 11'de sorunsuz algılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…