kuthael

Uzman
Merhaba,

Xbox 9. nesil gamepadi PC'de kablosuz kullanmak için bu Xbox Wireless Adapter'ı almayı düşünüyorum. Satıcısı Yues Türkiye. Ancak ürünün artık resmi satışta olmadığını ve piyasadaki ürünlerin bir kısmının eski stok ya da muadil olabileceğini okudum. Bu yüzden orijinalliği ve satıcı güvenilirliği konusunda emin olamadım.

Bu ürünü yakın zamanda satın alıp sorunsuz kullanan var mı? Aldığınız ürün gerçekten Microsoft üretimi miydi yoksa muadil ürün müydü?

Ayrıca resmi satıcılara (Microsoft Türkiye, Vatan, Teknosa, MediaMarkt vb.) Tekrar stok gelme ihtimali var mı, yoksa bu ürün tamamen üretimden kalktı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Xbox 9. nesil gamepadi PC'de kablosuz kullanmak için bu Xbox Wireless Adapter'ı almayı düşünüyorum. Satıcısı Yues Türkiye. Ancak ürünün artık resmi satışta olmadığını ve piyasadaki ürünlerin bir kısmının eski stok ya da muadil olabileceğini okudum. Bu yüzden orijinalliği ve satıcı güvenilirliği konusunda emin olamadım.

Bu ürünü yakın zamanda satın alıp sorunsuz kullanan var mı? Aldığınız ürün gerçekten Microsoft üretimi miydi yoksa muadil ürün müydü?

Ayrıca resmi satıcılara (Microsoft Türkiye, Vatan, Teknosa, MediaMarkt vb.) Tekrar stok gelme ihtimali var mı, yoksa bu ürün tamamen üretimden kalktı mı?
Kullanan birkaç yabancı arkadaş tanıyorum. Sorun olduğunu söylemediler ama buna bu kadar para vereceğinize güncel kolunuzu satıp düzgün bir GameSir kolu veya ATK kolu almak çok daha mantıklı olacaktır.

Merhaba,

Xbox 9. nesil ürünü sat git 3. parti bir gamepad al daha iyi.

Hiç uğraşma stoktayken bile 1500TL falandı o ürünün fiyatı. Xbox 9. nesil gamepad satıp üzerine dongle için vereceğin parayı koysan 9. nesili bırak Xbox elite series controlcüsünü katlayacak ürün alırsın.

Xbox 9. nesil ürünü sat git 3. parti bir gamepad al daha iyi.

Hiç uğraşma stoktayken bile 1500TL falandı o ürünün fiyatı. Xbox 9. nesil gamepad satıp üzerine dongle için vereceğin parayı koysan 9. nesili bırak Xbox elite series controlcüsünü katlayacak ürün alırsın.
Xbox Elite, mesela, dünyanın en kötü kontrolcülerinden biri zaten. 2000 TL daha azına G7 Pro alınabiliyor ve 10 kat daha iyi bir kol.

Ne önerirsiniz gamepad olarak?

Beyaz olmasını istiyorum

ATK baktım siyah. Gamesir markasını da önceden hiç duymadım

Beyaz olmasını istiyorum
Bütçe nedir?

Beyaz olmasını istiyorum.

ATK baktım siyah. GameSir markasını da önceden hiç duymadım.

GameSir piyasadaki en iyi markalardan biri, Nova 2 Lite veya super Nova rahatlıkla alabilirsiniz.

Beyaz olmasını istiyorum.

ATK baktım siyah. GameSir markasını da önceden hiç duymadım.

Eğer bütçe çıkartma ihtimaliniz varsa G7 Pro alabilirsiniz. Mevcut kullanıyorum inanılmaz memnunum.