efebatiin

Yetkin
İyi lisans denilen bir sitede 1 yıllık 200TL civarındaydı site güvenilir mi? Eğer değilse direkt Xbox üzerinden 1 aylık şekilde alacağım.

Bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir hocam? İyi lisans denilen sitede 1 yıllık 200TL Xbox'ta ise 1 aylık 200TL. Bu fiyatı sadece iyi lisans ta gördüm o yüzden şaşırdım.
Yanlış bilmiyorsam Xbox'ta paylaşım özelliği var hocam. Bir gameapassi onlarca kişiye satıyorlar. Ama bağlantıda sıkıntı olmuyor. Herkes kendi hesabında kullanıyor. Yanlışım varsa daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsin.

Yanlış bilmiyorsam Xbox'ta paylaşım özelliği var hocam. Bir gameapassi onlarca kişiye satıyorlar. Ama bağlantıda sıkıntı olmuyor. Herkes kendi hesabında kullanıyor. Yanlışım varsa daha iyi bilen arkadaşlar düzeltsin.

+Olarak Riot oyunları ve diğer online oyunlar oynanmıyor.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

+Olarak Riot oyunları ve diğer online oyunlar oynanmıyor.

O zaman normal siteden almak daha iyi olur :D

Hesaplar genelde ya kendilerinin elinde olan ve ucuz olduğundan alanın da elinden gidince karşı çıkmadığından pahalı satılıyor. Ya kendilerine ait ya da çalınan bir hesabı insanlara kiralıyorlar. Düz almanız daha mantıklı. Doom için alacaksanız zaten 1 ay yeterli olacaktır.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

O zaman normal siteden almak daha iyi olur :D
Ayrıca başarımlar vb. kendi hesabınıza kalır. İleride oyunu indirimde almak isterseniz daha mantıklı. Açıkcası oyun hesabı almayı korsadan bile daha yakışıksız buluyorum. Hangi paralalarla alındığı belli olmayan hesaplar, çalıntı kredi kartları veya kara para aklama bu tarz şeyler maalesef ülkemizde yaygın. Güney Amerika'ya bu konularda aşırı benziyoruz.

Yani korsan oynayın yine de hesap satan sitelerden bir şey almayın diyorum.

Hesaplar genelde ya kendilerinin elinde olan ve ucuz olduğundan alanın da elinden gidince karşı çıkmadığından pahalı satılıyor. Ya kendilerine ait ya da çalınan bir hesabı insanlara kiralıyorlar. Düz almanız daha mantıklı. Doom için alacaksanız zaten 1 ay yeterli olacaktır.

Ayrıca başarımlar vb. kendi hesabınıza kalır. İleride oyunu indirimde almak isterseniz daha mantıklı. Açıkçası oyun hesabı almayı korsadan bile daha yakışıksız buluyorum. Hangi paralalarla alındığı belli olmayan hesaplar, çalıntı kredi kartları veya kara para aklama bu tarz şeyler maalesef ülkemizde yaygın. Güney Amerika'ya bu konularda aşırı benziyoruz.

Yani korsan oynayın yine de hesap satan sitelerden bir şey almayın diyorum.

Yüksek ihtimal Xbox üzerinden alırım hocam çalıntı hesapla hiç uğraşmak istemiyorum :D teşekkür ederim.