ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 11 Temmuz 2025 #1 Gamepass'imin olduğunu uygulamasında görüyorum. Ama nedensizce avantajlarından yararlanamıyorum. Daha önce de herkeste olmuştu düzelmişti. Sizde de var mı bu durum?
Gamepass'imin olduğunu uygulamasında görüyorum. Ama nedensizce avantajlarından yararlanamıyorum. Daha önce de herkeste olmuştu düzelmişti. Sizde de var mı bu durum?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.900 Çözümler 160 Beğeniler 13.270 Yer United Kingdom 11 Temmuz 2025 #2 Bende sorun yok. Avantajlarımdan faydalanabiliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS ozgunokia Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 822 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 549 11 Temmuz 2025 #3 Toby Fox dedi: Bende sorun yok. Avantajlarımdan faydalanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı çevrimiçi olarak oynayabiliyor musunuz? Minecraft'ta sorun var sanırsam anlamadım. Edit: Düzeldi. Meşgul ettiğim için özür dilerim @Toby Fox Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: Bende sorun yok. Avantajlarımdan faydalanabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı çevrimiçi olarak oynayabiliyor musunuz? Minecraft'ta sorun var sanırsam anlamadım. Edit: Düzeldi. Meşgul ettiğim için özür dilerim @Toby Fox