Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.738 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 12 Şubat 2026 #21 Spartan dedi: Öyle zaten ne tmr ne de hall effect desteği var eski nesil sadece ASUS adından dolayı pahalı. Üstüne üstlük kaliteli bir üründe değil kronik problemli alanın elinde kaldığı bir ürün. Test de ettim daha önce öyle pek bir alınır yanıda yok. Genişletmek için tıkla... OLED ekranı var hocam kesinlikle değer (!)
Spartan dedi: Öyle zaten ne tmr ne de hall effect desteği var eski nesil sadece ASUS adından dolayı pahalı. Üstüne üstlük kaliteli bir üründe değil kronik problemli alanın elinde kaldığı bir ürün. Test de ettim daha önce öyle pek bir alınır yanıda yok. Genişletmek için tıkla... OLED ekranı var hocam kesinlikle değer (!)
Spartan Başarılı Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 1.919 Çözümler 2 Beğeniler 1.132 12 Şubat 2026 #22 Ethem Efe dedi: OLED ekranı var hocam kesinlikle değer (!) Genişletmek için tıkla... Zaten her parçası kaliteli bir OLED ekranı kaldı. Flydigi'yi kopyalayacaklar madem en azından ürünü kaliteli yapsalardı önce.
Ethem Efe dedi: OLED ekranı var hocam kesinlikle değer (!) Genişletmek için tıkla... Zaten her parçası kaliteli bir OLED ekranı kaldı. Flydigi'yi kopyalayacaklar madem en azından ürünü kaliteli yapsalardı önce.
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.738 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 12 Şubat 2026 #23 Spartan dedi: Zaten her parçası kaliteli bir OLED ekranı kaldı. Flydigi'yi kopyalayacaklar madem en azından ürünü kaliteli yapsalardı önce. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. İnsanlar tamamen marka diye alıyor; GameSir gibi markalar çok daha iyilerini çok daha ucuza yaparken.
Spartan dedi: Zaten her parçası kaliteli bir OLED ekranı kaldı. Flydigi'yi kopyalayacaklar madem en azından ürünü kaliteli yapsalardı önce. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum. İnsanlar tamamen marka diye alıyor; GameSir gibi markalar çok daha iyilerini çok daha ucuza yaparken.