Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Güncel kolun iki analogda stick drift sorunu var. Trigger tuşu sert basıyor ve silikonu yıpranmış. 3-4 senelik bir kol. Bunun sensörlerini değiştirirsem 1.400 TL tutacak. Kolu 1.500 TL'ye satıp 3400 TL'ye GameSir G7 Pro alırsam 1900 TL falan olacak maliyet bana. GameSir G7 Pro'da olan tek sıkıntım Xbox kablosuz bağlanamıyor, sanırım kablo şart. Çok çok kararsız kaldım. Sizce ne yapmalı?

Charge dock ve 2.4 dongle var G7 Pro için mesela bir de. Eğer kablosuz bağlamanın bir yolu varsa direkt onu alacağım.

@22723

Sade G7 Pro Wireless değilmiş, zenless zone modeli Wireless sanırım ama oda bütçeyi aşıyor.

@AdvocateD

Son düzenleme:
Güncel kolun iki analogda stick drift sorunu var. Trigger tuşu sert basıyor ve silikonu yıpranmış. 3-4 senelik bir kol. Bunun sensörlerini değiştirirsem 1.400 TL tutacak. Kolu 1.500 TL'ye satıp 3400 TL'ye GameSir G7 Pro alırsam 1900 TL falan olacak maliyet bana. GameSir G7 Pro'da olan tek sıkıntım Xbox kablosuz bağlanamıyor, sanırım kablo şart. Çok çok kararsız kaldım. Sizce ne yapmalı?

Charge dock ve 2.4 dongle var G7 Pro için mesela bir de. Eğer kablosuz bağlamanın bir yolu varsa direkt onu alacağım.

@22723

Sade G7 Pro Wireless değilmiş, zenless zone modeli Wireless sanırım ama oda bütçeyi aşıyor.

@AdvocateD
Kim diyor kablosuz değil diye yanlış modele mı baktın yine 😅 Gamesir G7 Pro kablolu veya kablosuz kullanılabiliyorrr.

Xbox konsolu için sadece kablolu olduğu söylenmiş kendi sitesinde. Zenless zone modeli ise kablosuz Xbox için ama 5300 TL.
Aaa evet sen Xboxta kullanacaksın. Maalesef Xboxta kablosuz çalışan modeller çok pahalı. Xbox kendi kablosuz protokolünü kullanıyor. Uyumlu olanlarda da maliyet oluyor sanırım ondan pahalılar.
Bence sen komple Xbox'ı sat gitsin 😅

AAA evet sen Xbox'ta kullanacaksın. Maalesef Xbox'ta kablosuz çalışan modeller çok pahalı. Xbox kendi kablosuz protokolünü kullanıyor. Uyumlu olanlarda da maliyet oluyor sanırım ondan pahalılar.
Bence sen komple Xbox'ı sat gitsin 😅

Yok ya konsolum olsun kenarda, sizce peki almak mantıklı mı? Zaten yakın oynuyorum kablo mesafesinde öyle bir durumda var. Performans olarak daha memnun edecek midir?

Yok ya konsolum olsun kenarda, sizce peki almak mantıklı mı? Zaten yakın oynuyorum kablo mesafesinde öyle bir durumda var. Performans olarak daha memnun edecek midir?
Yani fazla bir seçeneğin yok zaten. Ya drift özellikli orijinal Xbox gamepadi kullanacaksın ya da kablolu G7 Pro :D G7 Pro her konuda 9.nesil gamepad'den daha kalitelidir. Kablolu olsun bir şey olmaz. PC'de kablosuz kullanırsın.