Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

b3nt

Başarılı
Yeni Xbox aldım. Klavye, mouse takılı. Xbox'ı kapattıktan sonra klavyeye veya fareye basınca ışıkları yanıyor, sonra kapanıyor. Xbox hâlâ güç çekiyor anladığım kadarıyla. Bunu kapatmanın bir yolu var mı? Modeli yazmayı unutmuşum. Series S

Yeni Xbox aldım. Klavye, mouse takılı. Xbox'ı kapattıktan sonra klavyeye veya fareye basınca ışıkları yanıyor, sonra kapanıyor. Xbox hâlâ güç çekiyor anladığım kadarıyla. Bunu kapatmanın bir yolu var mı? Modeli yazmayı unutmuşum. Series S

Eğer ki konsolunuz "hızlı başlat" modundaysa olabilir.

Evet kapatmanın yolu var.

Eğer klavyeniz veya mouseniz Bluetooth'lu ise de öyle olabilir ama bence Xbox'dan kaynaklı.

Eğer ki konsolunuz "hızlı başlat" modundaysa olabilir.

Evet kapatmanın yolu var.

Eğer klavyeniz veya mouseniz Bluetooth'lu ise de öyle olabilir ama bence Xbox'dan kaynaklı.

Nasıl kapatırım hocam daha bugün aldım ayarlar hakkında pek bir fikrim yok. 2 3 tane kişisel ayar yaptım sadece.

Xbox kapatın klavye ve mouseden ışık geliyor mu onun için.

Hocam güç tasarrufu yaptım. Bu sefer konsol tam kapanıyor ama klavyeye basınca ses gelip açılıyor yani anlıyorum tam kapandığını gelen Xbox sesinden. Mouse veya klavyeye tıklayınca açılması normal midir peki onu da sorayım?

Hocam güç tasarrufu yaptım. Bu sefer konsol tam kapanıyor ama klavyeye basınca ses gelip açılıyor yani anlıyorum tam kapandığını gelen Xbox sesinden. Mouse veya klavyeye tıklayınca açılması normal midir peki onu da sorayım?

Evet hocam, bu normal.

Xbox'da USB portundan uyandırma diye bir teknoloji var ve bu şu anlık kapatılmıyor ileriki güncellemelerde gelebilir.