Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Az önce kontrolcüm geldi. Epic Games'ten aldığım God of War'da denedim ve kontrolcü bildiğiniz klavye gibi çalışıyor. Sol analogu ittirdiğimde kamera görevi görerek oyun klavye layoutlarına geçiyor ve Kratos hareket etmiyor. Witcher'da (Steam) sorun yaşamadım.

Çözüm
Sorunun cidden garip. Xbox desteğine bir şekilde bağlandım ve sorunu anlattım. Bana "Çalıştır"a wsreset yazmamı, sonrasında da Microsoft Store'dan "Güncelleştirmeleri al" deyip Xbox donatıları uygulamasını tekrar indirmemi söylediler. Bir dener misin?
Hocam sorunu çözdüm. Steam'den kaynaklıymış. Masaüstü layout'ını tamamen kaldırınca sorun çözüldü.
1708175913191.webp
Hayırlı olsun öncelikle, bu siteden deadzone testi yapar mısınız? Sonuçları merak ediyorum ben de yeni aldım da.

*Test Circularity tikini işaretleyin ve analogları en ileri ittirip yavaşça 360 derece döndürün.

@Kedicik RDR2'de denedim. Aynı şekilde. Sağ anolog fare görevi görüyor. Sol kamera gibi. Video bırakıyorum. Ayrıca eklemek isterim. Masaüstünde de klavye fare gibi kullanabiliyorum gamepadi. Xbox Donatılarında ise bazı tuşlar klavyede eşli çıkıyor.

Sorunun cidden garip. Xbox desteğine bir şekilde bağlandım ve sorunu anlattım. Bana "Çalıştır"a wsreset yazmamı, sonrasında da Microsoft Store'dan "Güncelleştirmeleri al" deyip Xbox donatıları uygulamasını tekrar indirmemi söylediler. Bir dener misin?

Hocam sorunu çözdüm. Steam'den kaynaklıymış. Masaüstü layout'ını tamamen kaldırınca sorun çözüldü.
1708175913191.webp

Çözüm