Dermandede

Gelişen
Merhaba, 9. nesil kontrolcüm hep bilgisayarda hem de Series S konsolumda güncelleme hatası veriyor. Kablolu da denedim, sonuç aynı. Aynı sorunu yaşıyorsan, nasıl çözmüşsün? Yardımlarınızı rica ediyorum.

IMG_6131.webp

Merhaba, 9. nesil kontrolcüm hep bilgisayarda hem de Series S konsolumda güncelleme hatası veriyor. Kablolu da denedim, sonuç aynı. Aynı sorunu yaşıyorsan, nasıl çözmüşsün? Yardımlarınızı rica ediyorum.

Eki Görüntüle 241669
Hocam sorunu ben yaşamadım ama gamepadi sadece pc de kullandığım için ben güncellemeyi microsoft mağazasından xbox donatıları adlı uygulamayı yükledim sonrasında gamepadi type-c bir kablo ile pcye bağladım sonrasında uygulamada otomatik zaten gamepadin resmi çıkıyor. Aşağıda üç nokta var ona basınca da zaten güncelleştirme var mı yok mu gösteriyor var ise güncelleştirme yap adlı bir buton var ona basarak güncelleştirmeyi gerçekleştirebilirsin hocam .

Hocam sorunu ben yaşamadım ama gamepadi sadece PC de kullandığım için ben güncellemeyi Microsoft mağazasından Xbox donatıları adlı uygulamayı yükledim sonrasında gamepadi Type-C bir kablo ile PC'ye bağladım sonrasında uygulamada otomatik zaten gamepadin resmi çıkıyor. Aşağıda üç nokta var ona basınca da zaten güncelleştirme var mı yok mu gösteriyor var ise güncelleştirme yap adlı bir buton var ona basarak güncelleştirmeyi gerçekleştirebilirsin hocam.

Denedim maalesef aynı hocam.

Yardımcı olabilecek yok mu?

Son düzenleme:
Denedim maalesef aynı hocam.

Yardımcı olabilecek yok mu?

Kontrolcünün pillerini çıkartıp sonrasında statik enerjiyi boşaltmak için kontrolcünün açma düğmesine 20 saniye kadar basılı tutun sonrasında (bu aşamada pilleri geri takmayın ) type-c bir kablo ile bilgisayara bağlayın sonrasında uygulama üzerinden güncelleştirme yapmayı tekrardan deneyiniz.