BIG C4LL

Uzman
Yer
Ankara
0x80004005 bu hatayı alıyorum ve cok sıkılmaya başladım. Hiçbir yerde çözümü yok. Olanlar da ise yaramiyor. Microsoft Store'ye girebiliyorum ama Minecraft ve xboxa girmeye calisinca ayni hesapla bu hatayi aliyorum. Yardim olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
0x80004005 bu hatayı alıyorum ve cok sıkılmaya başladım. Hiçbir yerde çözümü yok. Olanlar da ise yaramiyor. Microsoft Store'ye girebiliyorum ama Minecraft ve xboxa girmeye calisinca ayni hesapla bu hatayi aliyorum. Yardim olabilirseniz sevinirim.
1. Ağ Bağlantınızı Kontrol Edin:
- Xbox konsolunu yeniden başlatın.
- Modeminizi kapatıp 10 saniye bekledikten sonra açın.
- Konsolunuzu internete bağlayarak ağ bağlantınızı test edin.

2. Hesabınızı Kontrol Edin:
- Xbox Live hizmet durumunu kontrol edin (Xbox Live Status sayfasından).
- Hesabınızda herhangi bir kısıtlama veya süresiz yasak olup olmadığını kontrol edin.

3. Xbox Konsolunuzu Güncelleyin:
- Konsol ayarlarından "Sistem" > "Güncellemeler" bölümüne gidin.
- Eğer güncelleme varsa, güncellemeyi yükleyin.

4. Oyunları ve Uygulamaları Yeniden Kurun:
- Minecraft ve diğer sorunlu oyunları kaldırın.
- Microsoft Store üzerinden tekrar yükleyin.

5. Hesap Çıkışı ve Girişi Yapın:
- Xbox’ta hesabınızdan çıkış yapın ve ardından tekrar giriş yapmayı deneyin.
- Xbox uygulamasını da kontrol edin, oradan da çıkış yapıp giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

6. Eğer Hala Sorun Yaşıyorsanız:
- Konsolunuzu fabrika ayarlarına sıfırlamayı düşünün. (Bu tüm verileri silecektir, bu yüzden dikkatli olun).
- Kullanıcı ayarları > Sistem > Sıfırla ve Temizle > Fabrika Ayarlarına Sıfırla seçeneğini kullanın.

Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla teknik bilgi için ağ yapılandırmanızı ve Xbox konsolunuzun modelini belirtirseniz yardımcı olabilirim.