nabeer

Çalışkan
Kafayı yemek üzereyim. Windows 11 bilgisayarımda Minecraft oynamak için hesabıma giriş yapıyorum, Sürekli aynı hatayı veriyor. Sorun bendedir diyip birsürü hesap denedim ama kafii.
Xbox Live kendi websitesi üzerinden giriş yapınca giriyor fakat bilgisayardan girince girmiyor. Ve internetteki tüm çözümleri okudum yaptım olmadı. Silip yükledim, PC yi güncelledim. Store hesabından çıkış yaptım geri açtım yok yok yok. Açılmıyor birtürlü xbox uygulamasında hesap. Direkt Minecraft üzerinden açsam dahi Xbox Live'a yönlendiriyor. Modeme reset bile attım 3 kere. Yardımcı olabilecek kişiler yazarsa çok sevinirim. Programları tek tek yükleme derdi olmasa temiz format atacam en sonunda..

1765109983483.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafayı yemek üzereyim. Windows 11 bilgisayarımda Minecraft oynamak için hesabıma giriş yapıyorum, sürekli aynı hatayı veriyor. Sorun bendedir deyip bir sürü hesap denedim ama kafii.
Xbox live kendi web sitesi üzerinden giriş yapınca giriyor fakat bilgisayardan girince girmiyor. Ve internetteki tüm çözümleri okudum yaptım olmadı. Silip yükledim, PC'yi güncelledim. Store hesabından çıkış yaptım geri açtım yok yok yok. Açılmıyor bir türlü Xbox uygulamasında hesap. Direkt Minecraft üzerinden açsam dahi Xbox Live'a yönlendiriyor. Modeme reset bile attım 3 kere. Yardımcı olabilecek kişiler yazarsa çok sevinirim. Programları tek tek yükleme derdi olmasa temiz format atacağım en sonunda.

Eki Görüntüle 208764

VPN açarak dener misin? Aynı sorunu bende yaşadım. VPN açarak düzeldi.

Denedim fakat olmadı. Siz hangi VPN'i kullandınız ? İnternette bazıları Valorantın Vanguard sisteminini sildikten sonra düzeltiğini söylemiş, Valorantı komple sildim yine olmadı maalesef.. :)

Dostlar sonunda hallettim, şuan sinirden kendime gülüyorum :)
Onca şey yaptım, 1 günüm heba oldu ve çözümü aşağıdaki şekilde buldum..

PowerShell'i açıyorsunuz yönetici olarak, ve sırasıyla;
get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage –allusers
start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN

Bunları yazıyorsunuz. Bu sayede ilk baştaki kod ile oyun hizmetlerini komple kaldırıp diğer kod ilede tekrar indiriyorsunuz.
Amacım sadece Minecraft oynamaktı. Oyun oynamamız için bizi uğraştıran Microsoft Hizmetlerine de lanet olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim fakat olmadı. Siz hangi VPN'i kullandınız? İnternette bazıları Valorant'ın Vanguard sisteminini sildikten sonra düzeltiğini söylemiş, Valorant'ı komple sildim yine olmadı maalesef. :)

Dostlar sonunda hallettim, şu an sinirden kendime gülüyorum :)
Onca şey yaptım, 1 günüm heba oldu ve çözümü aşağıdaki şekilde buldum.

PowerShell'i açıyorsunuz yönetici olarak, ve sırasıyla;
Get-appxpackage Microsoft. GamingServices | remove-AppxPackage –allusers
Start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN

Bunları yazıyorsunuz. Bu sayede ilk baştaki kod ile oyun hizmetlerini komple kaldırıp diğer kod ile de tekrar indiriyorsunuz.
Amacım sadece Minecraft oynamaktı. Oyun oynamamız için bizi uğraştıran Microsoft Hizmetlerine de lanet olsun.

Bende olmadı, aynı şeyi yaptım fakat düzelmedi.