Xbox üzerinden EA FC 25 ön sipariş vermiştim. Xbox ön sipariş ücretlerini oyunun çıkmasına 10 gün kala çekiyor ve benim kartım internet harcamasına kapalıydı. 10 gün kala açacaktım ama unuttum 11 Eylül'de ücret çekimi yapmış, SMS geldi internet harcamasına kapalı olduğu için hata verdi. Sonra hemen internet harcamasına açtım kartı ama 3 gün geçti 2. defa çekim yapmayı denemediler, ne zaman yaparlar bilgisi olan var mı? Xbox canlı desteğe bağlanamıyorum bağlanmayı bilen varsa nasıl bağlanacağım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Ödeme yöntemini değiştirme kısmından aynı kart bilgilerini girip dener misiniz?
Onu yaptım ama dediğim gibi 3 gün geçti tekrar çekim denemedi. Daha ne kadar beklemem lazım anlamadım, oyunun çıkmasına 4 gün kaldı.Ödeme yöntemini değiştirme kısmından aynı kart bilgilerini girip dener misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
O ekranı tam hatırlamıyorum fakat eğer değiştirme kısmına girdiğinizde kayıtlı olan kartınıza tekrar tıklıyorsanız, onun yerine yeni kart ekle yaparak tekrar deneyebilirsiniz. Eğer zaten böyle denemişseniz önerebileceğim başka bir şey yok maalesef.Onu yaptım ama dediğim gibi 3 gün geçti tekrar çekim denemedi. Daha ne kadar beklemem lazım anlamadım, oyunun çıkmasına 4 gün kaldı.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Sanal kart açıp içine 3600 TL atın ve o kartla deneyin.Xbox üzerinden EA FC 25 ön sipariş vermiştim. Xbox ön sipariş ücretlerini oyunun çıkmasına 10 gün kala çekiyor ve benim kartım internet harcamasına kapalıydı. 10 gün kala açacaktım ama unuttum 11 Eylül'de ücret çekimi yapmış, SMS geldi internet harcamasına kapalı olduğu için hata verdi. Sonra hemen internet harcamasına açtım kartı ama 3 gün geçti 2. defa çekim yapmayı denemediler, ne zaman yaparlar bilgisi olan var mı? Xbox canlı desteğe bağlanamıyorum bağlanmayı bilen varsa nasıl bağlanacağım?
Eki Görüntüle 83319
Son düzenleyen: Moderatör: