Bir ucu USB 3.0 hub, diğer ucu Kinect; ancak bu kablo şart değil. Bir ucu 3.0 hub kablo + harici bir 12V ile çalışabiliyor cihaz. Kendi kablosu direkt konsoldan 12V çekebildiği için daha komplike. Tabii ki bu kadar dar bir çalışma alanı olan kablo seri üretilmiyor, o yüzden yok
eBay'de 5 dolar aslında ama gümrük vs. bir ton uğraş. O yüzden harici bir 12V adaptör yaptım ve Microsoft'un kendi sattığı Kinect to PC adaptörünü üretmiş oldum bir nevi. Bu adaptör One S ve One X'de Kinect portu olmadığı için harici 12V adaptör ile çalışıyor. Biz konsola geri 12V beslenmemesi için bunu direkt kart üzerinden verdik ve kabloyu normal USB 3.0'a çevirdik.
İşin özü eğer kartı yakmaksam çalıştırmaya çok yakınım o yüzden smd ve kapasitörleri değiştirmek için bir profesyonelden yardım alacağım çünkü normal havya ile olmayacak bu iş hava havyası lazım. Şuan çalışıyor ancak 5v gerekli yerleri beslemediği için tepki alamıyorum harici 5v da vermeyi düşündüm ama her şey harici olunca konsola sıkıntı yapmasından çekindim.