ahmetersoz26

Başarılı
Selamlar 3500 TL'ye kolsuz Xbox One S almak istiyorum cihaz sorunsuz bir hatası yok fakat içi açılmış satıcı 2.ci sahibi daha önceki sahibinin sadece bakım amaçlı açtığını belirtiyor 6 aydır kullanıyormuş bir problemi olmamış fiyat olarak gayet iyi ama içi açılmış Xbox alınır mı? Soru işareti oldu kafamda yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar 3500 TL'ye kolsuz Xbox One S almak istiyorum cihaz sorunsuz bir hatası yok fakat içi açılmış satıcı 2.ci sahibi daha önceki sahibinin sadece bakım amaçlı açtığını belirtiyor 6 aydır kullanıyormuş bir problemi olmamış fiyat olarak gayet iyi ama içi açılmış Xbox alınır mı? Soru işareti oldu kafamda yardımcı olabilir misiniz?
Fiyatı uygun ama ben olsam içi açılmış almazdım. One s alınır mı sorusuna gelirsek bence hala alınır game passle çoğu oyunu takılma olmadan oynatır tam F/P cihaz şuan bence.

Selam 3500 TL'ye kolsuz Xbox One S almak istiyorum cihaz sorunsuz bir hatası yok fakat içi açılmış satıcı 2.ci sahibi daha önceki sahibinin sadece bakım amaçlı açtığını belirtiyor 6 aydır kullanıyormuş bir problemi olmamış fiyat olarak gayet iyi ama içi açılmış Xbox alınır mı? Soru işareti oldu kafamda yardımcı olabilir misiniz?

Fiyatı uygun ama ben olsam içi açılmış almazdım. One S alınır mı? Sorusuna gelirsek bence hala alınır Game Pass'le çoğu oyunu takılma olmadan oynatır tam F/P cihaz şu an bence.

Alınır. Ama parça değişmediğinden emin olun, öyle alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox One S hala alınır. Ülkemizde Xbox 360'ın bile gideri var çünkü malum ekonomi.

3.500 TL iyi bir fiyat, siz sonradan kol alsanız da yine piyasa altı bir fiyat.

Ancak içi ister PlayStation olsun ister Xbox, içi açılmış ise alınmasını tavsiye etmiyorum. İçi temizlenecek yalanına parça değiştiren veya içinde bir sürü vidayı eksik olarak takmaları sonucu ileride sıkıntı çıkarabiliyor.

3500 TL makul bir fiyat özellikle sunmuş olduklarına baktığımızda bir bilgisayar toplamaktan daha ağrısız olacaktır (+300 TL ve bir aylık Xbox GamePass Ultimate alınıp 30 günün sonuna yaklaşıp oynayabileceğiniz kadar storyline oyunu indirip konsolu Offline moda geçirirseniz internete geri bağlayıncaya kadar 3800 TL'ye sınırsız süreli oyun kütüphanesi diziyorsunuz harici diskiniz varsa özellikle çok işinize yarayabilir veya normal yollarla kullanıp normal lisanslar satın almak isterseniz bile Xbox'ın mağazası genel anlamda daha uygun), bu yaştaki bir konsolun içinin açılmasını şahsen garip karşılamazdım yaştan kaynaklı olarak temizlik yapılmasını şahsen yeğlerim bile ancak değişen parça riski olduğu için net olarak gidin alın hiçbir sorun çıkmaz diyemem. Fiyatı sunduğu şeylere göre uygun diyebiliriz.

Almadan önce test et öyle al. Yanında da 2.el 8.nesil xbox gamepadi al. Artı üstüne gamepass çek tadından yenmez.