E o zaman o hocam üstüne eklemeden ikinci el temiz Series S bulursunuz.

Hocam ben İstanbul da Eyüp sultan civarında oturduğum için.
8 k var ama ne kadar güvenli bilmiyorum hem üzerine eklemeden nasıl alacağım Series S One X zor bulunuyor tam benim mahallede 7K satan var.

E o zaman o hocam üstüne eklemeden ikinci el temiz Series S bulursunuz.

Ankara'da hocam ben İstanbul'dayım

8 k var ama ne kadar güvenli bilmiyorum hem üzerine eklemeden nasıl alacağım Series S One X zor bulunuyor tam benim mahallede 7K satan var.

Ankara'da hocam ben İstanbul'dayım.

Hocam Param Güvende ile alabilirsiniz. Eğer beğenmezseniz iade edebilirsiniz.

Siz onlara bakmayın. Satamazlar zaten. Ben 10.000 liraya çift kol+ pil +18 ay garantili almıştım. Tek kol 8kya rahat bulunuyor.

Evet olabilir ama işte o kadar para çıkmayabilir.

Hocam o zaman üzerine 2000 ekleyecek kadar bekleyin. Çünkü arada çok fark var. Series S çok çok daha iyi. 1000 lira için düşmenize gerek yok.

Hocam PC dışında ayrı bir ekran kartım daha var GTX 660 ASUS DirectCU 2 o ne kadar a gider.

Peki PS açısından PS4 olur mu?

Evet olabilir ama işte o kadar para çıkmayabilir.

Hocam PC dışında ayrı bir ekran kartım daha var GTX 660 ASUS DirectCU 2 o ne kadar a gider.

Peki PS açısından PS4 olur mu?

Hocam Series S PS4'ten çok daha iyi. Özel oyun boş iş. Çünkü oyun açılması için 3 dk beklemektense 10sn bekler girerim. Oyun içinde ara sahnelerde bile bekleme süresi sürüyor. Bizzat PlayStation'u çok daha fazla severim ancak Game Pass ve Series S fiyat performans açısından en mantıklı seçenek.
Ekran kartına gelirsek onu bilmiyorum yeni konu açıp fiyat sorarsanız yardımcı olurlar.

Konsol istersen Series S al. One S, önceki jenerasyonun oyun konsolu. 1 sene içinde oyun desteği gider. Zaten en son çıkan oyunları da adam akıllı oynatamıyor.