ornitorenk

Yetkin
Bu iki oyun Microsoft Store'de satılmıyor diye biliyorum sadece FC25 var. Game Pass veya EA Play üyeliği alıp da sadece FIFA oynamak için de ayda 200 300 TL vermek istemiyorum. Microsoft Store'a koyun bari de satın alalım ama yok. Bu ne saçma iş böyle. Dışarıdan satın alsam CD olarak onda da 1500 1000 TL gibi uçuk fiyatlar var. Resmen FIFA 24 oynayamıyorum şu an. FIFA 23'e bile razıyım ama bir yol bulamadım. Siz ne öneriyorsunuz?

Eski FIFA oyunlarını Store'ye ekleyim 300 TL gibi bir fiyattan satmak ki o bile pahalı çok mu zor yani?

Satılsa da daha ucuz olacağını düşünmüyorsundur umarım. :D En mantıklı çözüm Gamepass almak bence. Onda da zaten FIFA 24 ile birlikte tonla oyun oynanıyor. Tek oyuna illa sahip olacağım diyorsan satın alabilirsin kutulu olarak 2. el.

Hocam FIFA oyunları aslında tam olarak Game Pass oyunları arasında yok. Oyunlar EA Play üyeliğine dahil, Game Pass alırsanız da size EA Play veriliyor ve siz EA Play aracılığıyla oyunları oynuyorsunuz. Yani Microsoft Store'da olmamasının sebebi oyunların direkt Microsoft'ta olmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satılsa da daha ucuz olacağını düşünmüyorsundur umarım. :D En mantıklı çözüm Game Pass almak bence. Onda da zaten FIFA 24 ile birlikte tonla oyun oynanıyor. Tek oyuna illa sahip olacağım diyorsan satın alabilirsin kutulu olarak 2. el.

FIFA dışında oyun oynayan biri değilim hocam. Yani zaten 3-4 ay kullandım Game Pass ama baktım sadece FIFA oynuyorum 300 TL boşa gidiyor gibi geldi. 300 400 TL'ye kadar FIFA 23 satın alsam fena olmazdı yani CD'ler de gereksiz pahalı gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör: