Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Net bir bilgi yok. Bu bir iddiadan ibaret. Tabii bu iddialar da öyle rastgele söylenmiş sözler değil.
Bkz.:
Bkz.:
Bu işler biraz da karşılıklı. PS oyunları da diğer yerlere gelmeye başladı. Microsoft ise Game Pass'i bile PS'ye getirirse şaşırmayın.
Bir tek Nintendo kaldı. Switch 2 güzel gelse ve Türkiye'ye adamakıllı gelse herkes Nintendo alır.Bu işler biraz da karşılıklı. PS oyunları da diğer yerlere gelmeye başladı. Microsoft ise Game Pass'i bile PS'ye getirirse şaşırmayın.
- Makaleler
- 4
Sanmam. Çok pahalı bir oyuncak Nintendo cihazları. Gücü ve sundukları açısından çok pahalı. Bilgisayar çok daha mantıklı ve olası birçok kişi için, oyun haricinde bugüne kadar gelmiş geçmiş neredeyse bütün konsollarda oyun oynarsın, günlük işlerini de halledersin, Switch'de uzun süredir yapamadığın ve bazısı yeni yeni eklenen "medya tüketme" kabiliyetlerini yaparsın.Bir tek Nintendo kaldı. Switch 2 güzel gelse ve Türkiye'ye adamakıllı gelse herkes Nintendo alır.
Ben PS5 geçmem ya.
Geçmek istiyorsam hemen geçerim zaten.
Beni biliyorsunuz eski oyunlara meraklıyım ben.
Ben bu yüzden eski konsol alacam.
Aeronight
Üstün
Ben PC'ciyim valla.
Ben PC alır emulatörle oynardım.Ben PS5 geçmem ya.
Geçmek istiyorsam hemen geçerim zaten.
Beni biliyorsunuz eski oyunlara meraklıyım ben.
Ben bu yüzden eski konsol alacam.
Ben şahsen Sony'nin de ileride exclusive oyun işini bırakıp Xbox'a da The Last of Us'ı vs. çıkaracağını düşünüyorum. Çünkü exclusive oyun mantığı artık Sony tarafında da çok kâr ettirmemeye başladı. Ayrıca Xbox'ın, konsol üretmeye devam edeceğini düşünüyorum çünkü satya nadella, son 3 ay ve 6 ay içerisinde Xbox konsollarının satışının iyiye gittiğini söylemişti. PlayStation'ı tekel olarak bırakacaklarını sanmıyorum.
Ayrıca Xbox'ın Türkiye şartlarında hâlâ daha avantajlı olacağını düşünüyorum çünkü Microsoft Store'da oyunlara daha fazla indirim gelebiliyor.
Ayrıca Xbox'ın Türkiye şartlarında hâlâ daha avantajlı olacağını düşünüyorum çünkü Microsoft Store'da oyunlara daha fazla indirim gelebiliyor.