Bütçe çıkarmakta derdim yok da ben işin pintiliğindeyim doğrusu.

4K ekranda oynayacağınız için X öneririm ama Series S üzmez, Series S, One 2.0 gibi bir şey yeni çıkan çoğu AAA oyun 30FPS ama daha düşük oyunlar ve bazı AAA oyunlar 60FPS gelebiliyor örnek olarak Doom the Dark ages.

Anlattığınıza göre vaktiniz kalmadığı için arada sırada oyun oynuyorsunuz. O yüzden maddi açıdan zorlanmanıza gerek yok. Xbox Series S alabilirsiniz, hem GTA 6'da gelecek.

Normalde Series X vardı kafamda alış olarak konudan sonra ancak kargo dahil 5950 TL'ye Xbox Series S ilanı görünce duramadım, yalnızca konsol ve güç kablosu şeklinde satılmaktaydı çevremdeki fiyatlara baktığımda üstüne sıfır garantili kontrolcü fiyatını bile eklediğimde en uygun fiyatla anca eşleşiyor (8. nesil fazladan kontrolcü var elimde internette gördüğüm kadarıyla sorun olmadan çalışıyor) diye almaya karar verdim eğer memnun kalmazsam iki konsolu da elimden çıkarır Series X'e geçerim. Konsol elime gelince bildiririm fikir sunup yazan herkese teşekkür ederim.

Series X kullanıyorum öneririm ama Series S ucuz ve güzel bir alternatif. 1920 de kullancaksanız öneririm bir denemelik Series S alabilirsiniz. Daha fazla performans ve rahatlık isterseniz ileride yeni çıkacak Xbox konsolu veya Series X önerebilirim ama bence şuan Series S alın çünkü su fiyatına neredeyse.

Series X kullanıyorum öneririm ama Series S ucuz ve güzel bir alternatif. 1920 de kullancaksanız öneririm bir denemelik Series S alabilirsiniz. Daha fazla performans ve rahatlık isterseniz ileride yeni çıkacak Xbox konsolu veya Series X önerebilirim ama bence şuan Series S alın çünkü su fiyatına neredeyse.
Yaklaşık 1 saat önce bir tane Series S siparişi verdim ikinci el olarak. Memnun etmezse zaten satarım. Fiyat olarak dert edeceğim bir şey değil. Zaten uygun olduğundan memnun kalmazsam değiştiririm diye aldım bakalım.

Biraz geç olmuş ama cevap vereyim.

GTA 6 için bir konsol geçişi istiyorsan bu sorunun cevabı eksiksiz Xbox Series X olacaktır, yıllardır bu konsolu kullanıyorum, çok memnun olduğumu söyleyebilirim.

Ama Series S gerek taşınabilirliği, gerek fiyatı olsun düşük bütçeler için şu an en iyi seçenek olarak hâlâ yerini koruyor, fakat bu konsolun eksisi de artık yeni nesil oyunlarda 30 FPS yukarısını vermiyor, performans olarak da yetmemeye başladı ki bunun en büyük sebeplerinden biri de firmalar artık optimizasyona odaklanmıyor... Fakat online oyunlar konusunda hâlâ en iyi bütçe dostu alternatif.