Detaylar
Kim cevapladı?linuxhunter
Çalışkan
Merhaba 8 yıllık PS4 maceramdan sonra bozulması sonucu Xbox tarafına geçtim. Şu anda ikinci el almayı düşünüyorum sadece UFC 5 için başka aklımda oyun yok. Sizce alınır mı?
Hocam onlar artık çürüdü ya bence Xbox Series S alın, ben kullanıyorum, hayatımda en gördüğüm en iyi yatırım oldu. Yanında da Game Pass ohh miss. Bence bütçeyi arttırın Xbox Series S alın.
Son düzenleyen: Moderatör:
SadeceEfe 2
Üstün
Hocam onlar artık çürüdü ya bence Xbox Series S alın, ben kullanıyorum, hayatımda en gördüğüm en iyi yatırım oldu. Yanında da Game Pass ohh miss. Bence bütçeyi arttırın Xbox Series S alın.
Hocam rapor olarak gönderdim Series S yazacağıma dalgınlığıma One S yazmışım kusura bakmayın.
linuxhunter
Çalışkan
Hocam rapor olarak gönderdim Series S yazacağıma dalgınlığıma One S yazmışım kusura bakmayın.
Sıkıntı değil direkt Xbox Series S alın en fazla 20 sene gider sana o kadar.
SadeceEfe 2
Üstün
Sıkıntı değil direkt Xbox Series S alın en fazla 20 sene gider sana o kadar.
Hocam sahibinden de baktım adam normalinden fazla para istiyor anlamadım ben.
linuxhunter
Çalışkan
Sıfır alsanız daha iyi olur taksitle bütçe en fazla nedir?Hocam sahibinden de baktım adam normalinden fazla para istiyor anlamadım ben.
SadeceEfe 2
Üstün
Sıfır alsanız daha iyi olur taksitle bütçe en fazla nedir?
Hocam benim kartım olmadığından çok anlamıyorum linki bıraktım siz bakarsanız daha sağlıklı olur
- Makaleler
- 23
Bu alinmaz.Hocam benim kartım olmadığından çok anlamıyorum linki bıraktım siz bakarsanız daha sağlıklı olur
Bunu alabilirsin.
linuxhunter
Çalışkan
Hocam benim kartım olmadığından çok anlamıyorum linki bıraktım siz bakarsanız daha sağlıklı olur.
İyi alınır aslında hayırlı uğurlu olsun.
SadeceEfe 2
Üstün
Hocam üstteki hocam daha ucuzunu buldu onu alacağım yardımıız için sağ olun Game Pass ne kadar acaba?
Sağ olun hocam.