PlayStation 4'ü 7000 TL'ye sattım. Bugün de sahibinde Param Güvende ile Xbox Series S ilanı gördüm 8400 lira. Adamla konuştuk hiçbir sıkıntısı yokmuş cihazın. Sizce alınır mı?
PlayStation 4'ü 7000 TL'ye sattım. Bugün de sahibinde Param Güvende ile Xbox Series S ilanı gördüm 8400 lira. Adamla konuştuk hiçbir sıkıntısı yokmuş cihazın. Sizce alınır mı?
Ekstra harici ssd alıp öyle kullanabilir ama onda da series s/x destekli oyunlar uğraştırıyor. Onun haricindeki one 360 ve klasik xbox oyunları harici ssd ile güzel çalışıyor ben de öyle kullanıyorum.
Ekstra harici SSD alıp öyle kullanabilir ama onda da series s/x destekli oyunlar uğraştırıyor. Onun haricindeki One 360 ve klasik Xbox oyunları harici SSD ile güzel çalışıyor ben de öyle kullanıyorum.
Ben şahsen bu nesilde Microsoft kadar paragöz bir firma görmedim.
Koysanıza işte Sony gibi bir M.2 girişi istediğimiz diski kullanalım. Ama yok WD Black genişleme kartına konsol kadar para bayılacaksın.
Resmen PS Vita depolama kartları gibi bir saçmalığı var.
Ben şahsen bu nesilde Microsoft kadar paragöz bir firma görmedim.
Koysanıza işte Sony gibi bir M.2 girişi istediğimiz diski kullanalım. Ama yok WD Black genişleme kartına konsol kadar para bayılacaksın.
Resmen PS Vita depolama kartları gibi bir saçmalığı var.