1 yıl series S kullanıp ps5 e geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki oyunlarda tatmin edici performansa sahip next gen konsol. Fakat bir çok eksisiyle beraber geliyor diyebilirim. Cihazın saklama alanı çok az gerçekten güncel oyunları düşündüğümüzde ben 3 4 oyun zor sığdırıyordum. Onun dışında LAN kablosu kullanmama rağmen xbox ı her açtığımda bağlantı problemi yaşıyordum ve cihaz internete bağlanana kadar yeniden başlatmam gerekiyordu. Xbox ı satmadan önceki son 3 ayımda ise aylık abonelik ödemelerimde ve oyun alırken çok fazla ödeme problemleri yaşadım. Gta 6 için düşünürsek ben yeterli bir performans verebileceğini çok düşünmüyorum açıkçası. ps5 bile 60 fps sabit vermeyecek diye konuşulurken series s in daha düşük bir performans göstereceğini varsayabilirizArkadaşlar merhaba.
PlayStation 4'ü 7000 TL'ye sattım. Bugün de sahibinde Param Güvende ile Xbox Series S ilanı gördüm 8400 lira. Adamla konuştuk hiçbir sıkıntısı yokmuş cihazın. Sizce alınır mı?
xbox ın bir artısı ise dediğin gibi oyun fiyatları ps store'a göre daha ucuz ve indirimleri daha sağlam oluyor.Vallahi oyun fiyatları konusunda en iyisi Xbox. PlayStation Plus üyeliği çok pahalı Deluxe 474 lira gereksiz pahalı.