baysigma
Uzman
Xbox Series S hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce nasıl bir konsol, yeterli mi? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Günümüzde kesinlikle yeterli değil ama 6. senesini dolduruyor bence bu gayet anlaşılır. Geliştiriciler bugünlerde tembel olmasalar, optimizasyon denilen şey hayatımızda çıkmasa hâlâ yeterli olurdu ama durum bu. Hâlâ oyun oynamak için en ucuz alternatiflerden birisi, Xbox mağazasında oyunlar cidden ucuz.
Bir ay önce olsaydık buraya Game Pass'te yazardım ama şu an en mantıklı paket olan Ultimate'in fiyatı belli konsol için.
Nesi konsol gibi hissettirmiyor?Nedense hiç konsol gibi hissettirmiyor. Sıkıntı da burada daha önce PlayStation'umda durum hiç böyle değildi.
Yani hocam PC gibi hissettiriyor ara yüzü falan logoları aynı Windows 11 logosu, artık bundan mı kaynaklanıyor pek alışamadım. Microsoft Store falan da bilgisayarda da var onun yüzünden pek konsol gibi hissettirmiyor. Evet çok saçma bir sebep ama bende böyle.
Vallahi kusura bakma ama bayağı saçma bir sebep.
Arayüz gayet iyi, mağazada iyi. Yahu ayrıca ne yapacaksın arayüzü görüntüyü? Ne oynattığına bak sen. Geçen aylarda ilk 3 AC oyunun da 60FPS versiyonunun olduğu paketi 14 liraya aldım. 14 lira ya bakkalda petibör veriyorlar o paraya.
Vallahi kusura bakma ama bayağı saçma bir sebep.
Arayüz gayet iyi, mağazada iyi. Yahu ayrıca ne yapacaksın arayüzü görüntüyü? Ne oynattığına bak sen. Geçen aylarda ilk 3 AC oyunun da 60FPS versiyonunun olduğu paketi 14 liraya aldım. 14 lira ya bakkalda petibör veriyorlar o paraya.