Bütçe
10000

Genesyss

Uzman
Selam dostlar,

Sahibinden'de bir ilan daha buldum. Adam acil olduğu için satıyormuş, ilan fiyatı 10.500 TL idi. Gel-git pazarlık yaparak 9.750 TL'ye düşürebildim. Ürün çift kol bir cihaz, yalnız kutu falan yok sizce alınır mı? Anlık bir hevesle Amerika'dan aldığını belirtmiş, az kullanılmış olduğunu söyledi. Kardeşlerime hediye olarak almayı düşünüyorum, hem seneye de GTA 6 çıktığında konsol fiyatlarını fırlayacağını düşünüyorum. O yüzden almayı düşündüm. Sizce alınır mı?

Çift kol iyi fırsat zaten tanesi normalde 3K civarına yakın. Xbox Series S gibi küçük yapılı kapalı kutu bir konsolun sorun çıkartacağına ihtimal vermiyorum. Deneme şansınız varsa deneyin ve alın derim.

Kol testini yaparsin. Ardindan bir iki el oyun falan oynarsin. Cihazin fan durumunu olcersin. Biraz daha ust seviyeye tasimak istersen olayi, kasayi sokup cihazin ic kozmetigine bakabilirsin.

Çift kol iyi fırsat zaten tanesi normalde 3K civarına yakın. Xbox Series S gibi küçük yapılı kapalı kutu bir konsolun sorun çıkartacağına ihtimal vermiyorum. Deneme şansınız varsa deneyin ve alın derim.

Şöyle oldu benim maaş 5'inde yatıyor adamla konuştuk kaporta atarsan satmam dedi bende sen alıcı bulursan sat dedim bugün başka bir cihaz buldum adam la 10k ya anlaştık tek kol kutu fatura her şey var MediaMarkt'dan alınma 2025 Ocak Türkiye garantili alınır mı? Çok az kullanmış YKS'den dolayı.

Şöyle oldu benim maaş 5'inde yatıyor adamla konuştuk kaporta atarsan satmam dedi bende sen alıcı bulursan sat dedim bugün başka bir cihaz buldum adam la 10k ya anlaştık tek kol kutu fatura her şey var MediaMarkt'dan alınma 2025 Ocak Türkiye garantili alınır mı? Çok az kullanmış YKS'den dolayı.

Tek kol Series S için 10k bence çok absürt. Şimdi gurbetçi modunu açmak istemiyorum ama İtalya'da €110'ya paramgüvende gibi bir sistem ile tek kol ile series S aldım şu an ise sitelerde pazarlık öncesi 130-150€'ya onlarca ilan bulunabiliyor. İnanmazsınız ama PS5, Xbox, PSP gibi bütün elektronik ürünlerin 2. el fiyatı bütün dünyada aşağı yukarı aynı olmalı yani burada taş çatlasın ₺7500 olan şeyin orada ₺10.000 etmesinin imkanı yok. Bence paranızı cebinize koyup Sahibinden üzerinden uyarı ayarlayarak uygun fiyata ilan kovalamanız daha sağlıklı. Ben 8k'dan fazla vermezdim bir Series S'e. Zaten sitede 5000 tane Xbox series S ilanı olup hiçbirisinin satılmamasının sebebi talep olmaması o fiyatları seve seve indirecekler.

Alinir. Fiyat gayet iyi. PS3 icin bile 6.000 TL istiyorlar. 10 bine guzel cihaz.