1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 20 Şubat 2024 #21 Xbox Design Lab ile özel kontrolcü yap.
Pcman80 Üstün Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 1.066 Çözümler 2 Beğeniler 764 Yer Gerçekte var olmayan yer. 20 Şubat 2024 #22 Yagami Light dedi: Olmaz Fenerli. İkna edemedim Alanyalı olmadı. Ayrıca futbolla pek ilgisi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam! Alanya'da mı yaşıyorsunuz? Önerim ona bir oyun figürü alabilirsiniz.
Yagami Light dedi: Olmaz Fenerli. İkna edemedim Alanyalı olmadı. Ayrıca futbolla pek ilgisi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam! Alanya'da mı yaşıyorsunuz? Önerim ona bir oyun figürü alabilirsiniz.
KS KS Yagami Light Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 704 Çözümler 3 Beğeniler 562 Yer Ankara 20 Şubat 2024 #23 Pcman80 dedi: Hocam! Alanya'da mı yaşıyorsunuz? Önerim ona bir oyun figürü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aslen Alanyalıyım ama İzmir de yaşıyorum. Şu anda üniversite amaçlı Ankaradayım. Bu arada yeni gören arkadaşlar için konuyu çözdüm Bluetooth kulaklık aldım. Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler.
Pcman80 dedi: Hocam! Alanya'da mı yaşıyorsunuz? Önerim ona bir oyun figürü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aslen Alanyalıyım ama İzmir de yaşıyorum. Şu anda üniversite amaçlı Ankaradayım. Bu arada yeni gören arkadaşlar için konuyu çözdüm Bluetooth kulaklık aldım. Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkürler.
alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 20 Şubat 2024 #24 Konsol için aksesuar olabilir, oda ışığı olabilir, sevdiği oyun ile ilgili cosplay kıyafeti veya oyunla ilgili figür, eşya olabilir. Şahsen kardeşim bana birisini alacak olsa sondaki dediğimi isterdim.
Konsol için aksesuar olabilir, oda ışığı olabilir, sevdiği oyun ile ilgili cosplay kıyafeti veya oyunla ilgili figür, eşya olabilir. Şahsen kardeşim bana birisini alacak olsa sondaki dediğimi isterdim.