Ya Series S'i kullan ya da PS5'e geç. PS4 desteği kesilecek.

Aynen ya bilmiyorum ben biraz garip bir adamım PS4'teki birçok exculusivleri bitirdim sadece The Last of Us Part II ve Detroit kaldı. Diyelim PS4'ü aldım o oyunları da bitirdim sonra ne oynayacağım zaten 2026'nın başında PS plusa artık PS4 oyunu gelmeyecek. En azından Series S Next gen.

PS4 Pro alinacak bir konsol degil bu arada. Fiyatlari cok kazik. Hatta Series S'i satsa ustune para koymasi gerekiyor PS4 Pro icin. Mantiksiz. Sahsen ben de Xbox'dan yana PS'i daha cok severim. Fakat Xbox Series S'den PS4 Pro'ya gecilmemeli. Minimum PS5 alinmali ikinci el bir tane.
Xbox'un fiyatını bilmiyorum eğer dediğin gibiyse PS5 daha iyi olur elbette. Ben PS4 alırsa en kötü pro alsın dedim.

Ne GTA6'ymış kardeşim ya. Elindeki kaç paralık konsolu bile GTA6 çıkacak diye değiştirme diyorlar sat gitsin ömür kısa eğlenmene bak. Bende de PS4 Pro var o Xbox gamepadini hiçbir zaman sevemedim alışamadım sevdiğin kolla oyna GTA6 1 yıl sonra çıkacak o zamana kadar kim öyle kim kala erteleme hiçbir şeyi. Sat PS4 Pro + sevdiğin oyunlardan al oyna. Eğlenmene bak başkasının ağzına değil.

Alınmaz, sadece GTA 6 değil. Her oyun eskidi PS için. Retro no sol sayılıyor artık. Yeni oyunlar çıkmıyor bile.

Alınmaz, sadece GTA 6 değil. Her oyun eskidi PS için. Retro no sol sayılıyor artık. Yeni oyunlar çıkmıyor bile.

PS3 bile alınır, binlerce oyun var. Yıllar sonra PS3 oyunları eskidi diye PS7 mi önerilecek nasıl olsa eski oynamayalım. Fikrindir saygı duyarız ama dayatmak yersiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne anlatıyon be abla ne diyorsun be abi. PS3 bile alınır binlerce oyun var yıllar sonra PS3 oyunları eskidi diye PS7 mi önerilecek nasıl olsa eski oynamayalım. Fikrindir saygı duyarız ama dayatmak yersiz.

Gidip eski oyunları oynayacaksan al ne diyeyim. Yeni çıkan hiçbir oyun çıkmıyor çıkanlarda kötü çalışıyor ve inanılmaz down grade yiyor. Akıl karı değil şu an almak o fiyatlara PS.