Xbox Series S neden önerilmiyor?

PC daha mantikli tabii ama konsol alinacaksa PS 5 daha iyi bu konu da. PS4 oyunlarini da oynuyorsunuz zaten PS3 oyunlari hep PS 4'e cikti.
PS oyunları TR kullanıcıları için pahalı. Hatta dünya geneli diğer platformlara göre daha pahalı. Özel oyun gibi derdi yoksa Xbox almalı.

PS oyunları TR kullanıcıları için pahalı. Hatta dünya geneli diğer platformlara göre daha pahalı. Özel oyun gibi derdi yoksa Xbox almalı.
O zaman oynamak istedikleri oyunlara göre ve de ekonomik durumları düşünerek kullanıcılara hangi oyunları oynamak isterlerse o alınmalıdır.

Geç çıkmasının sebebi optimizasyon yapılmasıydı. Bu sayede PC tarafında da iyi yönde etki yaptı.

2. elde 12K civarına satılan sistemlere pek güvenmiyorum. Ryzen 5 5500 ve RX 6600'lü sistem yerine Xbox Series S daha mantıklı bir tercih olur.

XBOX kendisi genel olarak önerilmiyor. Rakibi Sony'de çok güzel oyunlar var ondan.
Cihaz 12K'ya satılıyor ve şu anda çıkan 17-18K civarına satılan çoğu hazır sistemden daha iyi.

Sistemi paran oldukça sürekli yeni parçalarla değiştirebilirsin, Xbox için bunu yapamazsın. Destek kesilince dönemi bitecektir.

Hocam PC alan çoğu kişi bilgisayarının çoğu parçasını genelde 4-6 arası geliştirmiyor. Zaten o 4-6 senede Xbox Series S'in vadesi dolar. Hem daha az para verirsin hem de uzun bir süre destek alırsın.

O zaman oynamak istedikleri oyunlara göre ve de ekonomik durumları düşünerek kullanıcılara hangi oyunları oynamak isterlerse o alınmalıdır.
Xbox Game Pass.

Son düzenleme:
İfadeler: 199
Hocam PC alan çoğu kişi bilgisayarının çoğu parçasını genelde 4-6 arası geliştirmiyor. Zaten o 4-6 senede Xbox Series S'in vadesi dolar. Hem daha az para verirsin hem de uzun bir süre destek alırsın.
Xbox'a para verdin diyelim, e bunun oyun parası var. Çok oyun yüklersen depolama alanı sorunu var. E destek bitimi zaten var. Game pass alsan sürekli aylık 200-300 TL vereceksin. Bilgisayar aldığında oyunları ucuza aldığın platformlar da oluyor ücretsiz oynadığın oyunlar da oluyor, geliştirmesini istediğin zaman yapıyorsun, Xbox deneyimi yaşamak istiyorum dersen gidip kol alıp oynayabiliyorsun. Parçaların değiştiği sürece desteğin falan da bitmiyor yani.

Xbox Game Pass.

Ortam rich ise Series x veya PS5, çulsuzlar klübündeysen Series S alırsın bu kadar basit.

20K ya canavar gibi 4060 alırsınız istediğiniz gibi FrameGeneration açıp 2K-4K arası oyundan oyuna değişmekle beraber akar gidersiniz rahatça.
20K ya güzel bir 4060 sistem dizdik diyelim birkaç FPS ve MOBA oyunu dışında 2-4K nasıl rahatça akacak onu merak ettim.

Ee? Game Pass'i belirttim zaten? Sürekli aylık 200-300 civarı vereceğine o parayı biriktirip bilgisayarına upgrade yapabilme şansın var.

PC kullananların çoğu Valorant oynamak için alıyor. En azından TR tarafı için öyle. Valorant ücretsiz ve Xbox'a bildiğim kadarıyla Steam ve Epic kütüphaneside dahil edilecekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…