tear Üstün Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 2.486 Makaleler 34 Çözümler 31 Beğeniler 3.200 24 Ekim 2024 #1 Ses var fakat görüntü gelmiyor telefona. İnternet bağlantısından dolayı diye düşünüyorum. Farklı bir yol var mı çözmek için? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2024
Ses var fakat görüntü gelmiyor telefona. İnternet bağlantısından dolayı diye düşünüyorum. Farklı bir yol var mı çözmek için?
1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 24 Ekim 2024 #2 tear dedi: Eki Görüntüle 93216 Ses var fakat görüntü gelmiyor telefona. İnternet bağlantısından dolayı diye düşünüyorum. Farklı bir yol var mı çözmek için? Genişletmek için tıkla... Hocam bu remote play internet ile çalışıyor. Sıkıntı internette olabilir. Artı 0 Eksi
tear dedi: Eki Görüntüle 93216 Ses var fakat görüntü gelmiyor telefona. İnternet bağlantısından dolayı diye düşünüyorum. Farklı bir yol var mı çözmek için? Genişletmek için tıkla... Hocam bu remote play internet ile çalışıyor. Sıkıntı internette olabilir.
lwoins Uzman Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 2 Beğeniler 0 24 Ekim 2024 #3 Konsolunuzu internete kablo ile bağlayınız. Xbox mobil uygulamanızı son sürüme güncelleyiniz.Hala sorun çözülmezse Xbox Desteğe ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Konsolunuzu internete kablo ile bağlayınız. Xbox mobil uygulamanızı son sürüme güncelleyiniz.Hala sorun çözülmezse Xbox Desteğe ulaşabilirsiniz.
Drivefast Uzman Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 400 Çözümler 1 Beğeniler 141 16 Kasım 2024 #4 tear dedi: Eki Görüntüle 93216 Ses var fakat görüntü gelmiyor telefona. İnternet bağlantısından dolayı diye düşünüyorum. Farklı bir yol var mı çözmek için? Genişletmek için tıkla... Konsoldan ayarlardan uzaktan oynatmayı aç internetin iyi olması lazım uygulamadan konsolu kaldır ve tekrar ekle böyle bir dene. Artı 0 Eksi
tear dedi: Eki Görüntüle 93216 Ses var fakat görüntü gelmiyor telefona. İnternet bağlantısından dolayı diye düşünüyorum. Farklı bir yol var mı çözmek için? Genişletmek için tıkla... Konsoldan ayarlardan uzaktan oynatmayı aç internetin iyi olması lazım uygulamadan konsolu kaldır ve tekrar ekle böyle bir dene.